Modal Meniaga

Tinggalkan Jejak

ONLINE SHOPPING

Followers

Tuan Tanah

My photo
PERAK, Malaysia
Do email if there any inquiries chubbypurplepie@gmail.com

Vietnam Mask RM8 aje !

Vietnam Mask RM8 aje !

Pil Super Gemok

Pil Super Gemok

Perla Coffee & Miracle Slimming Coffee

Perla Coffee & Miracle Slimming Coffee

Babies Blink 5 in 1

Babies Blink 5 in 1

Babies Blink Coffee

Babies Blink Coffee

Harum Malam

Harum Malam

IBU V MOOD BY MIERAIDA BEAUTY

IBU V MOOD BY MIERAIDA BEAUTY

Royal Slim Lishuo Magic

Royal Slim Lishuo Magic

Red Bella Body Wash

Red Bella Body Wash

Wednesday, April 20, 2011

YAHOO _ _ _ _ _ (sila isik tempat kosong)

tadi aku try nak attach file..


nak emel kat mber aku keje sikit. .. 


mula2 aku anta guna akaun yahoo. . .


ok. . .


masukkan emel mber aku, aaa@yahoo.com


cc emel aku, abc@yahoo.com


attach dua dokumen msw yang aku nak anta. . .


tggu dalam beberapa minit. . .


dia bole cakap error. . .


memang rasa nak mencarut kot masa tu. . .


sabar je lah. . .


sebelum ni pun aku pernah nak anta emel dan attach file, xboleh gak. . .


dah lah urgent masa tu. . .


rasa nak maki je yahoo ok. . .


aku ingat sbb line bb aku lembab masa tu. . .


sbb aku try buat kat cc boleh pulak. . .


memang nak kena marah lah tu. . .


masa tu aku salahkan bb aku. . .


tapi arini dia buat lagi. . .


adeh, sakit hati betul. . .


takkan lah aku nak gi cc semata2 nak anta benda yang hanya sepatutnya mengambil masa tak sampai 3 minit nak hantar. . .


aku pun buatlah akaun baru. . .


akau GMAIL. . .


buat akaun baru kejap je kan


buat dalam minit. . .


aku dah dapat akaun gmail yang baru. . .


abcd@gmail.com. . .


aku pn try la anta emel kat mber aku tu. . .


attach file, tak sampai 3minit dah boleh anta dah. . .


huh, selamat. . .


jadi sekarang ni siapa yang salah?


bb aku atau yahoo yang salah?


huh?!

2 comments:

  1. saye guna emel yahoo untuk 2 tujuan je... ym ngan untuk daftar bnd2 yg sll anta bnd mengarut cam notification fb, dlm emel yahoo sy da 21k emel yg tak dibaca...

    ReplyDelete
  2. saya dah ada 4 akaun yahoo kot. . .
    xmo guna dah yahoo. . .
    nyesal sudah. . .
    btw, notification fb tu bole je kalu nak buang. . .

    ReplyDelete