Modal Meniaga

Tinggalkan Jejak

ONLINE SHOPPING

Followers

MONTOK.GEBU.MANTAP.DALAM.5HARI

Tuan Tanah

My photo
PERAK, Malaysia
Do email if there any inquiries chubbypurplepie@gmail.com

SWEET CAN D CUP

SWEET CAN D CUP
Klik gambar untuk whatsapp dan order

SCDC SUPER SERUM

SCDC SUPER SERUM
Klik gambar untuk whatsapp dan order

RANGKAIAN PRODUK BUST UP EXPRESS

RANGKAIAN PRODUK BUST UP EXPRESS
Klik gambar untuk whatsapp dan order

BUST UP EXPRESS PREMIUM PINK (JAMU MODEN)

BUST UP EXPRESS PREMIUM PINK (JAMU MODEN)
Klik gambar untuk whatsapp dan order

BUST UP EXPRESS PURPLE 7 STEM CELL

BUST UP EXPRESS PURPLE 7 STEM CELL
Klik gambar untuk whatsapp dan order

Wednesday, April 20, 2011

YAHOO _ _ _ _ _ (sila isik tempat kosong)

tadi aku try nak attach file..


nak emel kat mber aku keje sikit. .. 


mula2 aku anta guna akaun yahoo. . .


ok. . .


masukkan emel mber aku, aaa@yahoo.com


cc emel aku, abc@yahoo.com


attach dua dokumen msw yang aku nak anta. . .


tggu dalam beberapa minit. . .


dia bole cakap error. . .


memang rasa nak mencarut kot masa tu. . .


sabar je lah. . .


sebelum ni pun aku pernah nak anta emel dan attach file, xboleh gak. . .


dah lah urgent masa tu. . .


rasa nak maki je yahoo ok. . .


aku ingat sbb line bb aku lembab masa tu. . .


sbb aku try buat kat cc boleh pulak. . .


memang nak kena marah lah tu. . .


masa tu aku salahkan bb aku. . .


tapi arini dia buat lagi. . .


adeh, sakit hati betul. . .


takkan lah aku nak gi cc semata2 nak anta benda yang hanya sepatutnya mengambil masa tak sampai 3 minit nak hantar. . .


aku pun buatlah akaun baru. . .


akau GMAIL. . .


buat akaun baru kejap je kan


buat dalam minit. . .


aku dah dapat akaun gmail yang baru. . .


abcd@gmail.com. . .


aku pn try la anta emel kat mber aku tu. . .


attach file, tak sampai 3minit dah boleh anta dah. . .


huh, selamat. . .


jadi sekarang ni siapa yang salah?


bb aku atau yahoo yang salah?


huh?!

2 comments:

  1. saye guna emel yahoo untuk 2 tujuan je... ym ngan untuk daftar bnd2 yg sll anta bnd mengarut cam notification fb, dlm emel yahoo sy da 21k emel yg tak dibaca...

    ReplyDelete
  2. saya dah ada 4 akaun yahoo kot. . .
    xmo guna dah yahoo. . .
    nyesal sudah. . .
    btw, notification fb tu bole je kalu nak buang. . .

    ReplyDelete