Modal Meniaga

Tinggalkan Jejak

ONLINE SHOPPING

Followers

Tuan Tanah

My photo
PERAK, Malaysia
Do email if there any inquiries chubbypurplepie@gmail.com

Vietnam Mask RM8 aje !

Vietnam Mask RM8 aje !

Pil Super Gemok

Pil Super Gemok

Perla Coffee & Miracle Slimming Coffee

Perla Coffee & Miracle Slimming Coffee

Babies Blink 5 in 1

Babies Blink 5 in 1

Babies Blink Coffee

Babies Blink Coffee

Harum Malam

Harum Malam

IBU V MOOD BY MIERAIDA BEAUTY

IBU V MOOD BY MIERAIDA BEAUTY

Royal Slim Lishuo Magic

Royal Slim Lishuo Magic

Red Bella Body Wash

Red Bella Body Wash

Monday, April 18, 2011

CONTEST : BAGI TAJUK LIRIK LAGU !


ni first aku join contest. . .

aku join lepas aku tgk entri kat blog Natsha Farina @ sharemyloves

trus aku ke blog penganjurnya untuk tengok.. .

macam menarik je, so aku pun nak join gak lah. . .

hihi. . .

untuk maklumat lanjut pasal contest ni, korang boleh ke blog Niesa Afrina. . .


syarat senang je ..
  • amik header tu , then paste kat blog korang .
  • copy lirik tu .
  • korang boleh follow or tak nak follow pun takpe blog nie 
  • sila tinggalkan korang nye link yang korang da buat entry pasal contest nie dekat ruang komen :)
  • tarikh tutup 5/5/2011
  • pemenang akan diberi tahu sehari selepas tarikh tutup.

ni lirik lagu yang nk kena bubuh tajuk tu. . .



hati ini sedang berbicara ,
tentang dirimu dan perasaan ini ,
adakah cinta itu akan berulang kembali ,
atau hanya kenangan di hati ini .

hari hari ku kini bagai tiada erti ,
bagai ada sesuatu yang akan terjadi ,
ku tak mengerti apa rasa ini ,
yang ku pasti cinta ini sudah mati .

apakah sebenarnya yang telah berlaku ,
diantara aku dan dirimu ,
bagai tiada kisah diantara kita ,
yang ada hanyalah kenangan yang terlupa .

aku benci saat ini ,
ketika melihat kau bahagia disana ,
seperti tiada apa yang telah terjadi ,
sedangkan aku luka disini .

andai kau bahagia disana ,
maafkan aku kerna terpaksa berkata ,
disini aku menderita ,
kerna aku masih tak bisa melupakan janji kita .

tuhan beri tahu diri ini ,
agar dapat bisa melupakan dia ,
yang pernah hadir dan kini telah pergi ,
insan yang pernah melukakan sekeping hati ini .


tajuk yang aku dapat fikir ialah. . .


JANJIMU MELUKAKANKU


hihi, klaka. . .

tp klu tak menang pn xpe, yang penting cuba. . .

korang2, try lah join contest ni ye. . .

No comments:

Post a Comment