Modal Meniaga

Tinggalkan Jejak

ONLINE SHOPPING

Followers

MONTOK.GEBU.MANTAP.DALAM.5HARI

Tuan Tanah

My photo
PERAK, Malaysia
Do email if there any inquiries chubbypurplepie@gmail.com

SWEET CAN D CUP

SWEET CAN D CUP
Klik gambar untuk whatsapp dan order

SCDC SUPER SERUM

SCDC SUPER SERUM
Klik gambar untuk whatsapp dan order

RANGKAIAN PRODUK BUST UP EXPRESS

RANGKAIAN PRODUK BUST UP EXPRESS
Klik gambar untuk whatsapp dan order

BUST UP EXPRESS PREMIUM PINK (JAMU MODEN)

BUST UP EXPRESS PREMIUM PINK (JAMU MODEN)
Klik gambar untuk whatsapp dan order

BUST UP EXPRESS PURPLE 7 STEM CELL

BUST UP EXPRESS PURPLE 7 STEM CELL
Klik gambar untuk whatsapp dan order

Monday, April 18, 2011

CONTEST : BAGI TAJUK LIRIK LAGU !


ni first aku join contest. . .

aku join lepas aku tgk entri kat blog Natsha Farina @ sharemyloves

trus aku ke blog penganjurnya untuk tengok.. .

macam menarik je, so aku pun nak join gak lah. . .

hihi. . .

untuk maklumat lanjut pasal contest ni, korang boleh ke blog Niesa Afrina. . .


syarat senang je ..
  • amik header tu , then paste kat blog korang .
  • copy lirik tu .
  • korang boleh follow or tak nak follow pun takpe blog nie 
  • sila tinggalkan korang nye link yang korang da buat entry pasal contest nie dekat ruang komen :)
  • tarikh tutup 5/5/2011
  • pemenang akan diberi tahu sehari selepas tarikh tutup.

ni lirik lagu yang nk kena bubuh tajuk tu. . .



hati ini sedang berbicara ,
tentang dirimu dan perasaan ini ,
adakah cinta itu akan berulang kembali ,
atau hanya kenangan di hati ini .

hari hari ku kini bagai tiada erti ,
bagai ada sesuatu yang akan terjadi ,
ku tak mengerti apa rasa ini ,
yang ku pasti cinta ini sudah mati .

apakah sebenarnya yang telah berlaku ,
diantara aku dan dirimu ,
bagai tiada kisah diantara kita ,
yang ada hanyalah kenangan yang terlupa .

aku benci saat ini ,
ketika melihat kau bahagia disana ,
seperti tiada apa yang telah terjadi ,
sedangkan aku luka disini .

andai kau bahagia disana ,
maafkan aku kerna terpaksa berkata ,
disini aku menderita ,
kerna aku masih tak bisa melupakan janji kita .

tuhan beri tahu diri ini ,
agar dapat bisa melupakan dia ,
yang pernah hadir dan kini telah pergi ,
insan yang pernah melukakan sekeping hati ini .


tajuk yang aku dapat fikir ialah. . .


JANJIMU MELUKAKANKU


hihi, klaka. . .

tp klu tak menang pn xpe, yang penting cuba. . .

korang2, try lah join contest ni ye. . .

No comments:

Post a Comment