Modal Meniaga

Tinggalkan Jejak

ONLINE SHOPPING

Followers

MONTOK.GEBU.MANTAP.DALAM.5HARI

Tuan Tanah

My photo
PERAK, Malaysia
Do email if there any inquiries chubbypurplepie@gmail.com

SWEET CAN D CUP

SWEET CAN D CUP
Klik gambar untuk whatsapp dan order

SCDC SUPER SERUM

SCDC SUPER SERUM
Klik gambar untuk whatsapp dan order

RANGKAIAN PRODUK BUST UP EXPRESS

RANGKAIAN PRODUK BUST UP EXPRESS
Klik gambar untuk whatsapp dan order

BUST UP EXPRESS PREMIUM PINK (JAMU MODEN)

BUST UP EXPRESS PREMIUM PINK (JAMU MODEN)
Klik gambar untuk whatsapp dan order

BUST UP EXPRESS PURPLE 7 STEM CELL

BUST UP EXPRESS PURPLE 7 STEM CELL
Klik gambar untuk whatsapp dan order

Tuesday, April 26, 2011

CERITA PASAL JUSTIN BIEBER. . .


korang patut ke blog ni untuk tahu lebih lanjut pasal justin bieber. . .


pasal kenpa dia berlagak diva sangat time dia datang buat konsert kat Malaysia aritu. . .


korang tak tahu cerita sebenar kan?


korang patut baca kisah sebenarnya pasal ni si JB ni. . .


korang kena tahu apa sebabnya dia jadi camtu. . .


gi baca ok?


jangan malas2 ye. . .


hehe. . .


boleh baca selanjutnya di entri ini. . .


Justin Bieber Tak Salah.


**ps::aku bukan peminat si JB ni ok. . .


aku just nak korang tahu perkara sebenar walaupun korang tak minat dia, tak salah kan untuk tahu?


hehe. . .

2 comments:

  1. hahaha...thnks buat entri ni dear....

    ;))

    ReplyDelete
  2. heheh. . .
    u r most welcome. . .
    thanks sudi singgah n drop comment. . .

    :D

    ReplyDelete