Modal Meniaga

Tinggalkan Jejak

ONLINE SHOPPING

Followers

Tuan Tanah

My photo
PERAK, Malaysia
Do email if there any inquiries chubbypurplepie@gmail.com

Vietnam Mask RM8 aje !

Vietnam Mask RM8 aje !

Pil Super Gemok

Pil Super Gemok

Perla Coffee & Miracle Slimming Coffee

Perla Coffee & Miracle Slimming Coffee

Babies Blink 5 in 1

Babies Blink 5 in 1

Babies Blink Coffee

Babies Blink Coffee

Harum Malam

Harum Malam

IBU V MOOD BY MIERAIDA BEAUTY

IBU V MOOD BY MIERAIDA BEAUTY

Royal Slim Lishuo Magic

Royal Slim Lishuo Magic

Red Bella Body Wash

Red Bella Body Wash

Tuesday, April 26, 2011

CERITA PASAL JUSTIN BIEBER. . .


korang patut ke blog ni untuk tahu lebih lanjut pasal justin bieber. . .


pasal kenpa dia berlagak diva sangat time dia datang buat konsert kat Malaysia aritu. . .


korang tak tahu cerita sebenar kan?


korang patut baca kisah sebenarnya pasal ni si JB ni. . .


korang kena tahu apa sebabnya dia jadi camtu. . .


gi baca ok?


jangan malas2 ye. . .


hehe. . .


boleh baca selanjutnya di entri ini. . .


Justin Bieber Tak Salah.


**ps::aku bukan peminat si JB ni ok. . .


aku just nak korang tahu perkara sebenar walaupun korang tak minat dia, tak salah kan untuk tahu?


hehe. . .

2 comments:

  1. hahaha...thnks buat entri ni dear....

    ;))

    ReplyDelete
  2. heheh. . .
    u r most welcome. . .
    thanks sudi singgah n drop comment. . .

    :D

    ReplyDelete