Modal Meniaga

Tinggalkan Jejak

ONLINE SHOPPING

Followers

MONTOK.GEBU.MANTAP.DALAM.5HARI

Tuan Tanah

My photo
PERAK, Malaysia
Do email if there any inquiries chubbypurplepie@gmail.com

SWEET CAN D CUP

SWEET CAN D CUP
Klik gambar untuk whatsapp dan order

SCDC SUPER SERUM

SCDC SUPER SERUM
Klik gambar untuk whatsapp dan order

RANGKAIAN PRODUK BUST UP EXPRESS

RANGKAIAN PRODUK BUST UP EXPRESS
Klik gambar untuk whatsapp dan order

BUST UP EXPRESS PREMIUM PINK (JAMU MODEN)

BUST UP EXPRESS PREMIUM PINK (JAMU MODEN)
Klik gambar untuk whatsapp dan order

BUST UP EXPRESS PURPLE 7 STEM CELL

BUST UP EXPRESS PURPLE 7 STEM CELL
Klik gambar untuk whatsapp dan order

Saturday, April 23, 2011

BUAT KERJA GILA. . . . .LAGI. . . .

korang pernah tak berjalan dalam hampir sejam gak lah. . .


mengikut jalan pantai dan darat. . .


di tengah2 hari. . .


jam 3petang. . .


semata2 nak pergi makan sotong celup tepung???


ye, aku pernah buat. . .


dah 3x kot. . .


ish3. . .


penat memang penat tapi puas. . .


kalau duk terengganu ni, duk saje la kalau tak pergi makan sotong celup tepung memang rugi tau !


so, sebabkan aku pun nak habis dah study kat terengganu ni, so aku pun amiklah kesempatan untuk pergi. . .


so, korang2 kalau datang terengganu ni janganlah lupa untuk try sotong celup tepung ok. . .


bukan sotong je ada, udang ada, ikan ada, kepok leko ada, mi goreng pun ada. . .


perghh, memang berbaloi lah makan. . .


semuanya fresh2 tau !


terbaik dari ladang punya. . .


sambil menikmati keindahan pantai. . .


berbaloi lah. . .


memang betul2 berhadapan dengan pantai dkedainya. . .


oh lupa plak. . .


lokasinya ialah kat Pantai Batu Rakit. . .






































amacam?

nampak menarik kan???

trylah makan kat sini kalau berpeluang datang kuala terengganu. . .

lokasi adalah di pantai batu rakit. . .

kalau dari UMT, terus je. . .

jumpa roundabout, amik kiri.  .

then terus je. . .

sampai jumpa satu jalan T. . .

amik kanan, lepas tu belok kiri. . .

kedai no.2 dari mula tu. .. 

senang je. . .

rasa nak pergi lagi. . .

hihihi. . .

4 comments:

  1. sedap2...kikiki :)
    tapi tak pernah gi jalan kaki..
    selalu naik kete.. :)

    ReplyDelete
  2. mak aih..memang menggugat kelaparan perut ni...

    ReplyDelete
  3. @fazey::ape nak buat, cuma bas no 11 je yang mampu. . .
    hee. . .

    @nur anis::memang tergugat kan. . .
    hee. . .

    @muhammad Jr::perghhhh !
    huu

    ReplyDelete