Modal Meniaga

Tinggalkan Jejak

ONLINE SHOPPING

Followers

MONTOK.GEBU.MANTAP.DALAM.5HARI

Tuan Tanah

My photo
PERAK, Malaysia
Do email if there any inquiries chubbypurplepie@gmail.com

SWEET CAN D CUP

SWEET CAN D CUP
Klik gambar untuk whatsapp dan order

SCDC SUPER SERUM

SCDC SUPER SERUM
Klik gambar untuk whatsapp dan order

RANGKAIAN PRODUK BUST UP EXPRESS

RANGKAIAN PRODUK BUST UP EXPRESS
Klik gambar untuk whatsapp dan order

BUST UP EXPRESS PREMIUM PINK (JAMU MODEN)

BUST UP EXPRESS PREMIUM PINK (JAMU MODEN)
Klik gambar untuk whatsapp dan order

BUST UP EXPRESS PURPLE 7 STEM CELL

BUST UP EXPRESS PURPLE 7 STEM CELL
Klik gambar untuk whatsapp dan order

Saturday, April 2, 2011

KEDAH. . .HERE I COME !



malam ni akan berlepas ke kedah. . .


bercuti dengan kosmate !


lawatan akademik ngan kosmate sebenarnye. . .


hehe. . . .


jadi akan offline untuk beberapa hari. . .


tiada entri yang akan diupdate. . . 


jangan rindu saya ye kawan2. . .


hehe. . .


sape lah yang nak rindu kau ni huh?!


ok, my readers nanti aku belikan buah tangan ye kirim salam kat kedah ye?


hehe. . . 


mood::excited !!


doakan perjalanan kami selamat semuanya ye. . .. 


amin. . . .

No comments:

Post a Comment