Modal Meniaga

Tinggalkan Jejak

ONLINE SHOPPING

Followers

Tuan Tanah

My photo
PERAK, Malaysia
Do email if there any inquiries chubbypurplepie@gmail.com

Vietnam Mask RM8 aje !

Vietnam Mask RM8 aje !

Pil Super Gemok

Pil Super Gemok

Perla Coffee & Miracle Slimming Coffee

Perla Coffee & Miracle Slimming Coffee

Babies Blink 5 in 1

Babies Blink 5 in 1

Babies Blink Coffee

Babies Blink Coffee

Harum Malam

Harum Malam

IBU V MOOD BY MIERAIDA BEAUTY

IBU V MOOD BY MIERAIDA BEAUTY

Royal Slim Lishuo Magic

Royal Slim Lishuo Magic

Red Bella Body Wash

Red Bella Body Wash

Tuesday, August 28, 2012

RAYA 2012 KELUARGA KAMI :)

Assalamualaikum..

1 syawal dah seminggu berlalu

semua pn pasti dah balik bekerja kan?

aku? raya ke4 dah start kerja dah..

tu pun aku tambah cuti sehari..

aku kerja sampai malam raya kott..penat weeehhh

entri kali ni aku nak share gmbar2 raya je..


tahun ni istimewa sikit sebab beraya dengan ahli keluarga baru, iaitu kakak ipar aku..

harap2 tahun depan dapat beraya dengan anak sedara baru pulak.. AMIN..hehe :)

korang doa2kan lah k..

menantu mama yang baru??oppss, tu tunggu lah 2 tahun lagi, calon pn takde..haha

tapi tak banyak pun, sbb family aku bkn types yang suka bergambar..

so, ada la 2, 3 keping yang ada..

yang lain cm biasa la..

gambar syok sendiri..

haha...

layannn jeee

zassss









Sunday, August 19, 2012

SALAM AIDILFITRI. . .

Assalamualaikum. . .

Selamat Hari Raya Aidilfitri diucapkan pada semua..
kalau ada salah dan silap harap dimaafkan..

kalau larat puasa 6 jangan lupe okeh..

makan lemang, rendang, kuih raya tu jangan overdose. . .

nanti tak pasal2 terkulai je raya kedua tu..huhu

jangan lupa solat sunat raya aidilfitri ye..
:))

wassalam

Tuesday, August 14, 2012

MOOD:MALAS

Assalamualaikum..

sejak akhir2 ni aku tersangatlah malas nak update blog ni. Dah bersawang rasanya blog aku ni.

aku xtau nak kongsi apa. Pasal kerja?Kisah peribadi aku?Cinta??

aku tak ada semua tu yang nak dikongsikan..

ok lah sebelum aku melalut dengan lebih panjang, kat sini aku nak nasihatkan kepada semua, tak kira lah adik2 ke, abang2,kakak2 ke ke tolong stop main mercun. . .

aku ngeri bila baca paper ada yang tangan hancur la...putus jari lah...

NGERI TAU TAKKKK!!!!!!!!!

ok tu je nasihat aku kali ni..

jangan main mercun..



wassalam...

sumber gambar::google

Tuesday, August 7, 2012

DATO' LEE CHONG WEI, PROUD OF YOU !

Assalamualaikum..

entri lewat sehari **

ya, maybe DLCW x menang emas, tapi dia tetap menang di ati semua orang. . .

dengan attitude, keramahan, sifat2 merendah diri dan nilai murni yang ada pada dia..

siapa kata dia kalah?

dia tak pernah kalah pun bagi aku..

bagi aku, dia la emas..

pengganti dia? aku rasa myb ada, tapi dia tetap legend..

komentator ESPN  mengatakan bahawa, he such a great guy..skills win you medals, but attitude wins hearts..

lihat, DLCW tak kalah kan??

:))

 sumber gambar : google