Modal Meniaga

Tinggalkan Jejak

ONLINE SHOPPING

Followers

Tuan Tanah

My photo
PERAK, Malaysia
Do email if there any inquiries chubbypurplepie@gmail.com

Vietnam Mask RM8 aje !

Vietnam Mask RM8 aje !

Pil Super Gemok

Pil Super Gemok

Perla Coffee & Miracle Slimming Coffee

Perla Coffee & Miracle Slimming Coffee

Babies Blink 5 in 1

Babies Blink 5 in 1

Babies Blink Coffee

Babies Blink Coffee

Harum Malam

Harum Malam

IBU V MOOD BY MIERAIDA BEAUTY

IBU V MOOD BY MIERAIDA BEAUTY

Royal Slim Lishuo Magic

Royal Slim Lishuo Magic

Red Bella Body Wash

Red Bella Body Wash

Tuesday, August 14, 2012

MOOD:MALAS

Assalamualaikum..

sejak akhir2 ni aku tersangatlah malas nak update blog ni. Dah bersawang rasanya blog aku ni.

aku xtau nak kongsi apa. Pasal kerja?Kisah peribadi aku?Cinta??

aku tak ada semua tu yang nak dikongsikan..

ok lah sebelum aku melalut dengan lebih panjang, kat sini aku nak nasihatkan kepada semua, tak kira lah adik2 ke, abang2,kakak2 ke ke tolong stop main mercun. . .

aku ngeri bila baca paper ada yang tangan hancur la...putus jari lah...

NGERI TAU TAKKKK!!!!!!!!!

ok tu je nasihat aku kali ni..

jangan main mercun..



wassalam...

sumber gambar::google

No comments:

Post a Comment