Modal Meniaga

Tinggalkan Jejak

ONLINE SHOPPING

Followers

MONTOK.GEBU.MANTAP.DALAM.5HARI

Tuan Tanah

My photo
PERAK, Malaysia
Do email if there any inquiries chubbypurplepie@gmail.com

SWEET CAN D CUP

SWEET CAN D CUP
Klik gambar untuk whatsapp dan order

SCDC SUPER SERUM

SCDC SUPER SERUM
Klik gambar untuk whatsapp dan order

RANGKAIAN PRODUK BUST UP EXPRESS

RANGKAIAN PRODUK BUST UP EXPRESS
Klik gambar untuk whatsapp dan order

BUST UP EXPRESS PREMIUM PINK (JAMU MODEN)

BUST UP EXPRESS PREMIUM PINK (JAMU MODEN)
Klik gambar untuk whatsapp dan order

BUST UP EXPRESS PURPLE 7 STEM CELL

BUST UP EXPRESS PURPLE 7 STEM CELL
Klik gambar untuk whatsapp dan order

Friday, December 27, 2013

PERLA COFFEE IN DA HOUZEEEE ! HARGA MURAH2 JER !

Assalamualaikum...

Amboiiii...

Kemain blog kita, bersawang sana ni. . .

Takdak masa nak update blog sebenarnya, banyak kerjaa (alasan) haha !

Uh, busy dengan audit sebenarnya, buat penin ja la dengan kehadiran dua auditor itu T_T

Sila mahapkan aku ye pasal tak berhapdat ;)

Sebenarnya nak mengupdate ni ada tujuan. hihik

Nak promo sikitla pasal produk yang kemain hot sekarang tu !

Ala...ala...alaaaaaaa... produk  tu lahhh !

Memang hot kengkawan. Highly reccomended !

PERLA COFFEE !

Pasai apa aku kata hot, pasai boleh dikatakan hampir setiap hari orang dok mesej tanya pasal produk ni.

Apa kelebihan produk ni?

Jom usha sat !

Suka minum kopi tapi nak cantik kena tinggalkan atau pantang kopi kan?
Nak tak cantik tanpa meninggalkan minuman kegemaran anda?
Jom cuba Perla Coffee, kekal cantik tanpa meninggalkan kopi..

Kebaikan Perla Coffee,
✔ Melembut dan menghaluskan tekstur kulit.
✔ Kulit kelihatan lebih gebu, bersinar dan sempurna tanpa cela (flawless)
✔ Meningkatkan kecerahan warna kulit dengan ketara dalam masa 1- 2 minggu.
✔ Memulihkan kulit berparut dan bermasalah
✔ Menjadikan kulit lebih anjal serta lembap.
✔ Mengurangkan kedutan dan garis halus.
✔ Mengecilkan liang pori
✔ Meningkatkan sistem imunisasi badan.
✔ Mengatasi masalah jerawat dan jeragat.

Bahan- bahan utama dalam Perla Coffee,
Serbuk Mutiara, Glutathione , Asid Hyaluronik

Yang penting HALAL dan ada KELULUSAN KKM !
Jom cuba !
Sekotak x 20 sachet = RM59.90 SM, RM64.90 SS (harga pada kotak)
Harga saya pulak,
RM45 termasuk postage..

Rasa dia takde lah kaw2 macam kopi 3-1 tu, tapi memang sedap.
Mild je rasa dia..
Bau kopi pun menyelerakan..

boleh SMS/Whatsup saya 012-404 8291 (Shikin) untuk fast reply ^__________________^





Haaaa, tu ayat iklan tu ! heheh

Pada peminat kopi yang kena tinggalkan kopi untuk cantik boleh cuba ni. Sedap. Tapi jangan ingat rasa dia kaw cam 3-1 la tau .haha !

Yang tak boleh minum kopi pun boleh cuba pasai kandungan kafien dia tak tinggi..

Kalau yang nak rasa tu sila2 lah SMS tau, diulangi dia talian 012-404 8291 (Shikin)

Apa tunggu lagi, jom la cuba !