Modal Meniaga

Tinggalkan Jejak

ONLINE SHOPPING

Followers

MONTOK.GEBU.MANTAP.DALAM.5HARI

Tuan Tanah

My photo
PERAK, Malaysia
Do email if there any inquiries chubbypurplepie@gmail.com

SWEET CAN D CUP

SWEET CAN D CUP
Klik gambar untuk whatsapp dan order

SCDC SUPER SERUM

SCDC SUPER SERUM
Klik gambar untuk whatsapp dan order

RANGKAIAN PRODUK BUST UP EXPRESS

RANGKAIAN PRODUK BUST UP EXPRESS
Klik gambar untuk whatsapp dan order

BUST UP EXPRESS PREMIUM PINK (JAMU MODEN)

BUST UP EXPRESS PREMIUM PINK (JAMU MODEN)
Klik gambar untuk whatsapp dan order

BUST UP EXPRESS PURPLE 7 STEM CELL

BUST UP EXPRESS PURPLE 7 STEM CELL
Klik gambar untuk whatsapp dan order

Thursday, April 7, 2011

CATATAN PERJALANAN. . .



dua hari yang amat meletihkan. . .


itu je yang mampu aku cakap. . .


ye, memang letih. . .


sampai aku bangun pagi tadi pun aku tak mampu nak buka mata ni. . .


sabtu malam aritu (02/04/2011) bertolak dari kampus ke UUM, kedah . .


memang jauh perjalanan. . .


malam sebelum tu aku tidur pukul 4 pagi dan bangun pukul 7 pagi. . .


lepas tu berjalan2 beli barang kat bandar sampai petang. . .


memang tak ingat dunia. . . .


malam tu tak sempat nak tidur sebab bearang sehabuk tak kemas lagi. . .


malam tu bertolak ke kedah. . .


dalam bus, tak boleh nak tidur sangat. . .


aku ni jenis payah nak tidur dalam bus, tapi lama2 tu aku boleh tidur la. . .


tapi agak mengambil masa jugak. . .


pagi tu sampai dah pukul 10 pagi. . .


makan2, bahagi2 kan bilik adalah pukul 10.30 sampai kat bilik. . .


pukul 12 dah start program, memang tak sempatlah tidur. . .


smpai la malam program sesaje. . .


malam tu kul1 pagi baru boleh tidur. . .


esok pagi kul 5.30 dah kene bangun nak mandi. . .


adeh. . .


mengantuk tak tau lah nak kata. . .


sampai kg pulau pisang dalam kul 10. . .


startlah gotong royong. . .


lepas tu ade treasure hunt. . .


memang penat giler ahh. . .


sampai malam ada aktiviti. . .


pukul 2 pagi baru mata ni boleh lelap. . .


pagi tu dalam kul 6 dah bangun. . .


adeh. . .


penat kot. . .


siang tu dapatlah jalan2 jap kat kedah tu. . .


baru lah bertolak balik dalam kul4. . .


penat tak tau lah nak kata. . .


sempatlah tertidur dalam bus. . .


dan terjumpa gajah masa otw nak balik terengganu tu masa ikut jalan grik. . .


sampai terengganu dah kul 3 pagi. . .


balik bilik kena kemas2 dulu. . .


pukul 4 lebih gak la baru boleh tidur. . .


pagi tu memang payahlah nak buka mata. . .


huhuhu. . .


letih tak letih, hanya tuhan yang tahu. . . .


sampai je kampus, teringat balik kerja yang melambak yang belum siap. . .


masa gi tu, tak fikir lak. . . 


tahu nak enjoy je masa tu. . .


anyway, memang enjoylah. . .


berbaloi2. . .


hihihi. .  . .


len kali la upload gambar kan. . .


lagipun gambar2 sume kat kamera member. . .


hehehe. .  .


gambar bawah ni je yang mampu. . . 


muka keletihan di dalam bus masa hari pertama. . .
masih sempat berposing. . .
hee. .  .

No comments:

Post a Comment