Modal Meniaga

Tinggalkan Jejak

ONLINE SHOPPING

Followers

Tuan Tanah

My photo
PERAK, Malaysia
Do email if there any inquiries chubbypurplepie@gmail.com

Vietnam Mask RM8 aje !

Vietnam Mask RM8 aje !

Pil Super Gemok

Pil Super Gemok

Perla Coffee & Miracle Slimming Coffee

Perla Coffee & Miracle Slimming Coffee

Babies Blink 5 in 1

Babies Blink 5 in 1

Babies Blink Coffee

Babies Blink Coffee

Harum Malam

Harum Malam

IBU V MOOD BY MIERAIDA BEAUTY

IBU V MOOD BY MIERAIDA BEAUTY

Royal Slim Lishuo Magic

Royal Slim Lishuo Magic

Red Bella Body Wash

Red Bella Body Wash

Tuesday, April 26, 2011

BIAR BETIK !! O_o





tak sangka. . .


entri jijik aku ini mendapat sambutan yang menggalakkan minggu ini. . .


20 pageviews. . .


ya, memang sikit tapi kalau setakat blog aku yang tak seberapa ni memang aku berbangga. . .


tak sia2lah aku sertai segmen itu dan menjijikkan diri sendiri. . .


heheh. . .


thanks jugak kat owner blog tu, The Famous Abang atau lebih dikenali sebagai abang zam yang review pasal entri tu sampai ramai yang datang view. . .


thanks jugak sebab buat segmen yang best itu. . .


lain kali boleh join lagi. . .


heheh. . .

No comments:

Post a Comment