Modal Meniaga

Tinggalkan Jejak

ONLINE SHOPPING

Followers

MONTOK.GEBU.MANTAP.DALAM.5HARI

Tuan Tanah

My photo
PERAK, Malaysia
Do email if there any inquiries chubbypurplepie@gmail.com

SWEET CAN D CUP

SWEET CAN D CUP
Klik gambar untuk whatsapp dan order

SCDC SUPER SERUM

SCDC SUPER SERUM
Klik gambar untuk whatsapp dan order

RANGKAIAN PRODUK BUST UP EXPRESS

RANGKAIAN PRODUK BUST UP EXPRESS
Klik gambar untuk whatsapp dan order

BUST UP EXPRESS PREMIUM PINK (JAMU MODEN)

BUST UP EXPRESS PREMIUM PINK (JAMU MODEN)
Klik gambar untuk whatsapp dan order

BUST UP EXPRESS PURPLE 7 STEM CELL

BUST UP EXPRESS PURPLE 7 STEM CELL
Klik gambar untuk whatsapp dan order

Tuesday, April 26, 2011

BIAR BETIK !! O_o





tak sangka. . .


entri jijik aku ini mendapat sambutan yang menggalakkan minggu ini. . .


20 pageviews. . .


ya, memang sikit tapi kalau setakat blog aku yang tak seberapa ni memang aku berbangga. . .


tak sia2lah aku sertai segmen itu dan menjijikkan diri sendiri. . .


heheh. . .


thanks jugak kat owner blog tu, The Famous Abang atau lebih dikenali sebagai abang zam yang review pasal entri tu sampai ramai yang datang view. . .


thanks jugak sebab buat segmen yang best itu. . .


lain kali boleh join lagi. . .


heheh. . .

No comments:

Post a Comment