Modal Meniaga

Tinggalkan Jejak

ONLINE SHOPPING

Followers

Tuan Tanah

My photo
PERAK, Malaysia
Do email if there any inquiries chubbypurplepie@gmail.com

Vietnam Mask RM8 aje !

Vietnam Mask RM8 aje !

Pil Super Gemok

Pil Super Gemok

Perla Coffee & Miracle Slimming Coffee

Perla Coffee & Miracle Slimming Coffee

Babies Blink 5 in 1

Babies Blink 5 in 1

Babies Blink Coffee

Babies Blink Coffee

Harum Malam

Harum Malam

IBU V MOOD BY MIERAIDA BEAUTY

IBU V MOOD BY MIERAIDA BEAUTY

Royal Slim Lishuo Magic

Royal Slim Lishuo Magic

Red Bella Body Wash

Red Bella Body Wash

Wednesday, April 13, 2011

HEEL 2 1/2 INCH. . .





aku tak tahu angin bayu mana yang datang menyapa aku hari ni suruh aku pakai heel 2 stgh inci. . .


yang dah lama aku beli dan simpan sebab berkenan. . .


oww. . .


aku memang tinggi daripada biasa ini hari. . .


memang aku dah lama sangat ngidam nak pakai heels. . .


biasa perempuan. . .hehe


sebelum ni yang paling tinggi pun seinci je aku rasa aku pena pakai. . .


TETAPI !!!


aku takkan pakai dah lepas ni. . .


memang taknak dah. . .


sakit kaki aku kot. . .


melecet. . .


lebih baik aku pakai flat or sandals. . .


lebih bahagia kaki aku. . .


buat kaki ku, maaf ye sayang. . .


pasni i janji dengan u i takkan pakai dah. . .


huhuhhu. . . . . .



ini adalah sekadar gambar hiasan. . .

aku rasa kasut ni adalah lebih tinggi. . .

nampak cantik dan aku pun bernafsu nak try. . .

tapi tak mau dah lah...huuu. . .

thanks to pokcik google for gambar. . .

4 comments:

  1. dulu saya suka pakai heels..sekarang dah malas..orang kata x elok untuk kaki..pakai heels kalau ada function je..:)

    ReplyDelete
  2. @nur anis::sumpah tak mau dah pakai heels. . .
    huhuhu. . . .
    pakai apa yang selesa kan. . .
    thanks sudi singgah. . .
    :)

    ReplyDelete
  3. aku suka gila heels..tapi tu la..tak tahan oo sakit kaki..

    ReplyDelete
  4. @puteri ain::oh, aku takkan pakai heels dah. . .
    tapi memang diakui perasaan nak pakai heels tu tetap ada sbb jeles tgk org lain bule pkai heels plus heels byk yg cantik. . .
    hehe

    ReplyDelete