Modal Meniaga

Tinggalkan Jejak

ONLINE SHOPPING

Followers

MONTOK.GEBU.MANTAP.DALAM.5HARI

Tuan Tanah

My photo
PERAK, Malaysia
Do email if there any inquiries chubbypurplepie@gmail.com

SWEET CAN D CUP

SWEET CAN D CUP
Klik gambar untuk whatsapp dan order

SCDC SUPER SERUM

SCDC SUPER SERUM
Klik gambar untuk whatsapp dan order

RANGKAIAN PRODUK BUST UP EXPRESS

RANGKAIAN PRODUK BUST UP EXPRESS
Klik gambar untuk whatsapp dan order

BUST UP EXPRESS PREMIUM PINK (JAMU MODEN)

BUST UP EXPRESS PREMIUM PINK (JAMU MODEN)
Klik gambar untuk whatsapp dan order

BUST UP EXPRESS PURPLE 7 STEM CELL

BUST UP EXPRESS PURPLE 7 STEM CELL
Klik gambar untuk whatsapp dan order

Wednesday, April 13, 2011

HEEL 2 1/2 INCH. . .





aku tak tahu angin bayu mana yang datang menyapa aku hari ni suruh aku pakai heel 2 stgh inci. . .


yang dah lama aku beli dan simpan sebab berkenan. . .


oww. . .


aku memang tinggi daripada biasa ini hari. . .


memang aku dah lama sangat ngidam nak pakai heels. . .


biasa perempuan. . .hehe


sebelum ni yang paling tinggi pun seinci je aku rasa aku pena pakai. . .


TETAPI !!!


aku takkan pakai dah lepas ni. . .


memang taknak dah. . .


sakit kaki aku kot. . .


melecet. . .


lebih baik aku pakai flat or sandals. . .


lebih bahagia kaki aku. . .


buat kaki ku, maaf ye sayang. . .


pasni i janji dengan u i takkan pakai dah. . .


huhuhhu. . . . . .



ini adalah sekadar gambar hiasan. . .

aku rasa kasut ni adalah lebih tinggi. . .

nampak cantik dan aku pun bernafsu nak try. . .

tapi tak mau dah lah...huuu. . .

thanks to pokcik google for gambar. . .

4 comments:

  1. dulu saya suka pakai heels..sekarang dah malas..orang kata x elok untuk kaki..pakai heels kalau ada function je..:)

    ReplyDelete
  2. @nur anis::sumpah tak mau dah pakai heels. . .
    huhuhu. . . .
    pakai apa yang selesa kan. . .
    thanks sudi singgah. . .
    :)

    ReplyDelete
  3. aku suka gila heels..tapi tu la..tak tahan oo sakit kaki..

    ReplyDelete
  4. @puteri ain::oh, aku takkan pakai heels dah. . .
    tapi memang diakui perasaan nak pakai heels tu tetap ada sbb jeles tgk org lain bule pkai heels plus heels byk yg cantik. . .
    hehe

    ReplyDelete