Modal Meniaga

Tinggalkan Jejak

ONLINE SHOPPING

Followers

MONTOK.GEBU.MANTAP.DALAM.5HARI

Tuan Tanah

My photo
PERAK, Malaysia
Do email if there any inquiries chubbypurplepie@gmail.com

SWEET CAN D CUP

SWEET CAN D CUP
Klik gambar untuk whatsapp dan order

SCDC SUPER SERUM

SCDC SUPER SERUM
Klik gambar untuk whatsapp dan order

RANGKAIAN PRODUK BUST UP EXPRESS

RANGKAIAN PRODUK BUST UP EXPRESS
Klik gambar untuk whatsapp dan order

BUST UP EXPRESS PREMIUM PINK (JAMU MODEN)

BUST UP EXPRESS PREMIUM PINK (JAMU MODEN)
Klik gambar untuk whatsapp dan order

BUST UP EXPRESS PURPLE 7 STEM CELL

BUST UP EXPRESS PURPLE 7 STEM CELL
Klik gambar untuk whatsapp dan order

Friday, April 1, 2011

benda yang aku suka. . . . . . . . . . .MAKAN. . . .



malam ni tetibe teringat pasal makanan. . .


padahal tengah sakit gigi ni. . .


haha. . .


ok la, back to topic. . .


ini adalah senarai makanan yang aku suka makan. . .


nasik kerabu yang akan aku cari kalau g pasar malam. . .
even kalau ada jual kat mane2 pun aku akan try. . .
suka nasi kerabu daging bakar. . .
wahh. . .

anggur tanpa biji yang bentuk cam ceri ni. . .
aku akan cari kalau g supermarket. . .
sedap kalau manis. . .
wee. . .

brokoli ni sayur favourite. . .
suka yang mama masak. . .
kalau masak sup sedap. . .
ngeeee. . .

oh, kepok. . .
suka cari yang banyak ikan. . .
kepok yang paling sedap adalah di terengganu sebab banyak ikan. . .
wowww. . . 

kerabu perut. . .
kalau makan tengahari mesti cari. . .
mula makan sejak duduk di terengganu. . .
suka kutip perut kalau beli. . .
sedap. . .
wooo. . . .

mi kari. . . 
suka makan mi kari yang banyak fish cake n ball. . .
sedap kot. . . 
lagi sedap kalau dapat yang mama masak. . .
wuhuuuu. . .

nasik lemak. . .
masih tercari lagi nasik lemak yang sedap. . .
tapi semua pun sedap je bagi aku. . .
haha. . . .

char kuey tiow. . .
cube tengok udang tu, sedap kan. . .
sedap tu la aku suke. . .
wuuuuuu. . . .

spagetti. . 
aku suka yang aku masak je. . .
koya kot. . .
hihihi. . . 

sotong celup tepung. . .
makanan yang aku suka bila datang terengganu.. .
sedap kot makan ngn sos die. . .
aduhhh. . . 

udang. . 
masak ape pun aku suke makan. . .
sedap woo. .  .
budu cap limau adalah budu yang paling sedap bagi aku. . .
dan budu yang paling aku minat. . 

haa. . .
budu+lada+bawang+perahan limau. . .
makan lak ngan nasik panas dan ikan goreng. . .
sedappppppp habis. . .
kalau takde lauk lain pun takpe. . .
waaaaaa. . . .

sekian saja lah cerita pasal makan2 ni. . .

buatku lapar sahaja. . .

len kali cite pasal minuman pulak ok?

sumber gambar adalah dari::pakcik google

sumber gambar yang terakhir tu (gambar budu) adalah dari::blog ini. . . tQ ya. . . .

5 comments:

  1. sedapnya semua makanan kat dalam entry awak ni..tp reen x pernah rasa budu lagi..sedap ehh..teringin nak rasa..ahhh rasa lapar tetibe..huhuhu

    ReplyDelete
  2. @Azreen Zunairah::sedap kan. . .
    budu memang sedap. . .
    try la makan klu berkesempatan ye. . .
    thanks sudi singgah. . .
    ^_^

    ReplyDelete
  3. awat sedap sangat ni..laparrrr...

    ReplyDelete
  4. @fazey::lapar la gak..huhu
    @puteri ain::xtau la sume mknn sedap..huhu

    ReplyDelete