Modal Meniaga

Tinggalkan Jejak

ONLINE SHOPPING

Followers

MONTOK.GEBU.MANTAP.DALAM.5HARI

Tuan Tanah

My photo
PERAK, Malaysia
Do email if there any inquiries chubbypurplepie@gmail.com

SWEET CAN D CUP

SWEET CAN D CUP
Klik gambar untuk whatsapp dan order

SCDC SUPER SERUM

SCDC SUPER SERUM
Klik gambar untuk whatsapp dan order

RANGKAIAN PRODUK BUST UP EXPRESS

RANGKAIAN PRODUK BUST UP EXPRESS
Klik gambar untuk whatsapp dan order

BUST UP EXPRESS PREMIUM PINK (JAMU MODEN)

BUST UP EXPRESS PREMIUM PINK (JAMU MODEN)
Klik gambar untuk whatsapp dan order

BUST UP EXPRESS PURPLE 7 STEM CELL

BUST UP EXPRESS PURPLE 7 STEM CELL
Klik gambar untuk whatsapp dan order

Tuesday, April 26, 2011

DiGi WWWOW Awards !

untuk awards ni aku ada 2 fav untuk vote. . .


dua2 pun dalam kategori yang sama. . .


nak taknak kenalah berbahagi kan. . .


heheh. . .


first vote untuk entri ini. . .


kalau korang minat apa kata vote untuk abang tu kat SINI


lagi satu aku vote untuk matlthfi. . .


sebab aku peminat vdo dia. . .


hahah. . .


aku vote untuk vdo yang ni. . .


kalau korang pun minat vdo tu ape kata korang vote dia kat SINI


okeh. . .


untuk vote korang kena login facebook guna akaun korang okeh. . .


lepas tu baru boleh undi. . .


untuk undian satu hari satu undi untu satu kategori. . .


kiranya korang tak boleh undi untuk kategori yang sama 2x dalam masa 24jam. . .


1x je. . .


faham tak ayat aku ni ye?


hahah. . .


so, ape tunggu lagi mulakanlah undian anda. . .


banyak kategori yang ada dan korang boleh undi ikut favourite anda okeh. . .


boleh mula mengundi kat SINI ye. . .


:D

1 comment:

  1. Salam kunjungan.. singgah la ke blog saya ;)

    http://www.zuwairiaiman.com

    ReplyDelete