Modal Meniaga

Tinggalkan Jejak

ONLINE SHOPPING

Followers

Tuan Tanah

My photo
PERAK, Malaysia
Do email if there any inquiries chubbypurplepie@gmail.com

Vietnam Mask RM8 aje !

Vietnam Mask RM8 aje !

Pil Super Gemok

Pil Super Gemok

Perla Coffee & Miracle Slimming Coffee

Perla Coffee & Miracle Slimming Coffee

Babies Blink 5 in 1

Babies Blink 5 in 1

Babies Blink Coffee

Babies Blink Coffee

Harum Malam

Harum Malam

IBU V MOOD BY MIERAIDA BEAUTY

IBU V MOOD BY MIERAIDA BEAUTY

Royal Slim Lishuo Magic

Royal Slim Lishuo Magic

Red Bella Body Wash

Red Bella Body Wash

Tuesday, April 26, 2011

DiGi WWWOW Awards !

untuk awards ni aku ada 2 fav untuk vote. . .


dua2 pun dalam kategori yang sama. . .


nak taknak kenalah berbahagi kan. . .


heheh. . .


first vote untuk entri ini. . .


kalau korang minat apa kata vote untuk abang tu kat SINI


lagi satu aku vote untuk matlthfi. . .


sebab aku peminat vdo dia. . .


hahah. . .


aku vote untuk vdo yang ni. . .


kalau korang pun minat vdo tu ape kata korang vote dia kat SINI


okeh. . .


untuk vote korang kena login facebook guna akaun korang okeh. . .


lepas tu baru boleh undi. . .


untuk undian satu hari satu undi untu satu kategori. . .


kiranya korang tak boleh undi untuk kategori yang sama 2x dalam masa 24jam. . .


1x je. . .


faham tak ayat aku ni ye?


hahah. . .


so, ape tunggu lagi mulakanlah undian anda. . .


banyak kategori yang ada dan korang boleh undi ikut favourite anda okeh. . .


boleh mula mengundi kat SINI ye. . .


:D

1 comment:

  1. Salam kunjungan.. singgah la ke blog saya ;)

    http://www.zuwairiaiman.com

    ReplyDelete