Modal Meniaga

Tinggalkan Jejak

ONLINE SHOPPING

Followers

MONTOK.GEBU.MANTAP.DALAM.5HARI

Tuan Tanah

My photo
PERAK, Malaysia
Do email if there any inquiries chubbypurplepie@gmail.com

SWEET CAN D CUP

SWEET CAN D CUP
Klik gambar untuk whatsapp dan order

SCDC SUPER SERUM

SCDC SUPER SERUM
Klik gambar untuk whatsapp dan order

RANGKAIAN PRODUK BUST UP EXPRESS

RANGKAIAN PRODUK BUST UP EXPRESS
Klik gambar untuk whatsapp dan order

BUST UP EXPRESS PREMIUM PINK (JAMU MODEN)

BUST UP EXPRESS PREMIUM PINK (JAMU MODEN)
Klik gambar untuk whatsapp dan order

BUST UP EXPRESS PURPLE 7 STEM CELL

BUST UP EXPRESS PURPLE 7 STEM CELL
Klik gambar untuk whatsapp dan order

Tuesday, April 26, 2011

SORRY, I AM MALAY . . .



Errk?


kenapa?


baru tahu yang diri sendiri ni melayu kah?


eh, taklah dah lama dah tahu. . .


heheh. . .


saja je nak buat gempak dengan tajuk tu. . .


tapi still ada kaitan jugak. . .


ingat lagi dulu2 time muda2 aku ni freehair. . .


ops..


haha, biasalah budak2. . .


so penah sekali tu aku keluar hang out ngan member2. . .


so, pergilah beli barang kat satu mall ni. . .


tiba2 dalam pada nak beli barang tu datang seorang amoi dekat aku. . .


err, speaking bahasa dia lah pulak. . .


heheh. . .


aku faham, tapi aku bagitahu dia yang aku ni melayu. . .


banyak kali dah kena camtu. . .


even kalau pakai tudung pun ada yang rasa aku ni chinese. . .


baka dari belah mama kuat sangat la kot. . .


heheh. . .


aku pun tak ramai member. . .


adakah sebab muka aku ni pelik?


tak lah kot kan. . .


tapi memang kalau aku masuk sekolah baru mesti takde sapa yang nak berkawan...


sob2. . .


tapi maybe jugak sebab aku ni jenis pendiam kot. . .


sebenarnya nak cerita pasal keturunan aku je. . .


heheh. . .


tapi ini bukan nak membangga diri tau tapi just nak berkongsi je. . .


kalau tak suka boleh kutuk. . .


tak kisahlah. . .


ok, aku sebenarnya ada darah cina+siam+melayu. . .


jadilah aku. . .


heheh. . .


maybe sbb tu sekarang aku jadi tak cantik mana kot. . .


sebab campur banyak sangat. . .


hahah. . .


just kidding. . .


mama aku memang chinese pure. . .


tak kacuk lagi. . .


belah abah aku je ada kacuk ngan siam. . .


moyang belah abah aku orang siam. . .


oooo, patutlah. . .


heheh. . .


tapi apa2 pun aku bangga dengan keturunan aku. . .


tu je lah nak cerita. . .


:D

2 comments:

  1. mcm adik lelaki aku la... dia ada chinese look, jadi ramai amoi cuba tekel dia, hehehe...

    aku pulak rojak... ayah creole+melayu+portugis... mak minangkabau+rawa+cina...

    ReplyDelete
  2. hahah. . .
    kalau adik beradik lelaki my family memang ramai yang nak tekel. . .
    hot stuff. . .

    wow, itu bukan kacuk itu rojak. . .

    heheh

    ReplyDelete