Modal Meniaga

Tinggalkan Jejak

ONLINE SHOPPING

Followers

MONTOK.GEBU.MANTAP.DALAM.5HARI

Tuan Tanah

My photo
PERAK, Malaysia
Do email if there any inquiries chubbypurplepie@gmail.com

SWEET CAN D CUP

SWEET CAN D CUP
Klik gambar untuk whatsapp dan order

SCDC SUPER SERUM

SCDC SUPER SERUM
Klik gambar untuk whatsapp dan order

RANGKAIAN PRODUK BUST UP EXPRESS

RANGKAIAN PRODUK BUST UP EXPRESS
Klik gambar untuk whatsapp dan order

BUST UP EXPRESS PREMIUM PINK (JAMU MODEN)

BUST UP EXPRESS PREMIUM PINK (JAMU MODEN)
Klik gambar untuk whatsapp dan order

BUST UP EXPRESS PURPLE 7 STEM CELL

BUST UP EXPRESS PURPLE 7 STEM CELL
Klik gambar untuk whatsapp dan order

Monday, April 25, 2011

MADU DAN ROTI. . .



penah try makan roti berjem madu untuk sarapan pagi or makan tengahari or makan malam?


yeah, korang patut try. . .


rasanya agak sedap jugak. . .


dan yang penting cepat dan mudah disediakan. . .


especially untuk orang yang malas macam aku ni. . .

hehehe. . .


just amik roti sekeping then picit madu diatasnya. . .


letak sebanyak yang anda mahu. . .


lepas tu makan. . .


yeah, senang kan?


lebih sesuai dimakan untuk sarapan dan makan malam untuk yang berdiet. . .


heheh. . .


selamat mencuba ya. . .


;)


*p/s::lepas ni nak try makan dengan roti bakar pulak. . .


heheh. . .






No comments:

Post a Comment