Modal Meniaga

Tinggalkan Jejak

ONLINE SHOPPING

Followers

Tuan Tanah

My photo
PERAK, Malaysia
Do email if there any inquiries chubbypurplepie@gmail.com

Vietnam Mask RM8 aje !

Vietnam Mask RM8 aje !

Pil Super Gemok

Pil Super Gemok

Perla Coffee & Miracle Slimming Coffee

Perla Coffee & Miracle Slimming Coffee

Babies Blink 5 in 1

Babies Blink 5 in 1

Babies Blink Coffee

Babies Blink Coffee

Harum Malam

Harum Malam

IBU V MOOD BY MIERAIDA BEAUTY

IBU V MOOD BY MIERAIDA BEAUTY

Royal Slim Lishuo Magic

Royal Slim Lishuo Magic

Red Bella Body Wash

Red Bella Body Wash

Saturday, April 2, 2011

minuman yang paling aku suka. . . . . . . . . . . . . . . . . .MINUM...

memang ada banyak minuman dalam dunia ni. . .


tapi yang paling penting untuk kita sebagai manusia mestilah 'sky juice' kan. . .


tapi kadang2 tu mesti kita rasa gak nak minum minuman yang lain. . .


nak minum minuman yang manis dan berperasa. . .


jadi, aku akan senaraikan minuman yang paling suka aku minum. . .


kalau makan kat luar, minuman2 ni lah yang akan menjadi pilihan aku. . .


jom kita semak, sama tak dengan korang ye?


air laici. . .
memang first choice kalu minum kat kedai. . .
sedap kalau manis. . . 


tropicana twister. . .


air batu campur+aiskrim. . 
perghh memang sedap gilerlah. . .


kelapa, minum ngn ais. . .
memang terangkat. . .


air tebu. .. 
sejuk2, manis2. . .
memang lengkaplah. . .


air blackcurrant. . .
tambah plak ngan ais. . .
tak tau lah nak cakap camne nikmatnye. . .


tropicana twister ais. . .
wahhh. . .


tembikai laici ngan teh o laici. . .
perghh, tak yah cakap la rasa camne. . .
korang try lah !


tropicana twister blackcurrant. . .
ni pun sedap gak. . .


teh ais. .. 
yang ni memang sedap lah kalau cukup rase teh dan susunye. . .
wahhh. . . .

sekian saja lah untuk minuman kegemaran aku ni. . .

camne?same tak?

hehe. . .

emm, mayb lain kali kite cerita pasal buah pulak ke kan?

hee. . . .

sumber gambar adalah dari::pakcik google. . .

No comments:

Post a Comment