Modal Meniaga

Tinggalkan Jejak

ONLINE SHOPPING

Followers

MONTOK.GEBU.MANTAP.DALAM.5HARI

Tuan Tanah

My photo
PERAK, Malaysia
Do email if there any inquiries chubbypurplepie@gmail.com

SWEET CAN D CUP

SWEET CAN D CUP
Klik gambar untuk whatsapp dan order

SCDC SUPER SERUM

SCDC SUPER SERUM
Klik gambar untuk whatsapp dan order

RANGKAIAN PRODUK BUST UP EXPRESS

RANGKAIAN PRODUK BUST UP EXPRESS
Klik gambar untuk whatsapp dan order

BUST UP EXPRESS PREMIUM PINK (JAMU MODEN)

BUST UP EXPRESS PREMIUM PINK (JAMU MODEN)
Klik gambar untuk whatsapp dan order

BUST UP EXPRESS PURPLE 7 STEM CELL

BUST UP EXPRESS PURPLE 7 STEM CELL
Klik gambar untuk whatsapp dan order

Saturday, April 2, 2011

minuman yang paling aku suka. . . . . . . . . . . . . . . . . .MINUM...

memang ada banyak minuman dalam dunia ni. . .


tapi yang paling penting untuk kita sebagai manusia mestilah 'sky juice' kan. . .


tapi kadang2 tu mesti kita rasa gak nak minum minuman yang lain. . .


nak minum minuman yang manis dan berperasa. . .


jadi, aku akan senaraikan minuman yang paling suka aku minum. . .


kalau makan kat luar, minuman2 ni lah yang akan menjadi pilihan aku. . .


jom kita semak, sama tak dengan korang ye?


air laici. . .
memang first choice kalu minum kat kedai. . .
sedap kalau manis. . . 


tropicana twister. . .


air batu campur+aiskrim. . 
perghh memang sedap gilerlah. . .


kelapa, minum ngn ais. . .
memang terangkat. . .


air tebu. .. 
sejuk2, manis2. . .
memang lengkaplah. . .


air blackcurrant. . .
tambah plak ngan ais. . .
tak tau lah nak cakap camne nikmatnye. . .


tropicana twister ais. . .
wahhh. . .


tembikai laici ngan teh o laici. . .
perghh, tak yah cakap la rasa camne. . .
korang try lah !


tropicana twister blackcurrant. . .
ni pun sedap gak. . .


teh ais. .. 
yang ni memang sedap lah kalau cukup rase teh dan susunye. . .
wahhh. . . .

sekian saja lah untuk minuman kegemaran aku ni. . .

camne?same tak?

hehe. . .

emm, mayb lain kali kite cerita pasal buah pulak ke kan?

hee. . . .

sumber gambar adalah dari::pakcik google. . .

No comments:

Post a Comment