Modal Meniaga

Tinggalkan Jejak

ONLINE SHOPPING

Followers

Tuan Tanah

My photo
PERAK, Malaysia
Do email if there any inquiries chubbypurplepie@gmail.com

Vietnam Mask RM8 aje !

Vietnam Mask RM8 aje !

Pil Super Gemok

Pil Super Gemok

Perla Coffee & Miracle Slimming Coffee

Perla Coffee & Miracle Slimming Coffee

Babies Blink 5 in 1

Babies Blink 5 in 1

Babies Blink Coffee

Babies Blink Coffee

Harum Malam

Harum Malam

IBU V MOOD BY MIERAIDA BEAUTY

IBU V MOOD BY MIERAIDA BEAUTY

Royal Slim Lishuo Magic

Royal Slim Lishuo Magic

Red Bella Body Wash

Red Bella Body Wash

Friday, April 29, 2011

SEGMEN WEH! HALAH, DIE BUKAN NAK BACA PUN APA AKU TYPE


bagus gak segmen ni. . .

boleh lah aku luahkan perasaan aku yang dah lama terpendam. . .

entri ini ditujukan pada seorang perempuan. . .

aku dah lama bengang kat dia sebab dia kata aku ni perempuan miang sebab kaco pakwe dia. . .

HELLO. . .

pakwe kau yang kaco aku bukan aku ok. .. 

kau ingat pakwe kau tu hot sangat ke?

PLEASE LAH OK. . .

kau perempuan janganlah update status kat fb macam budak kecik. . .

kau turun berat badan pun kau nak kecoh. . .

kau nak pergi luar negara pun kau nak kecoh. . .

kau macam nak tunjuk yang kau ni bagus sangat. . .

weh, kau jangan nak tunjuk kau bagus sangat boleh tak?

kau ingat kau belajar sampai PHD tu bagus sangatlah?

hah?

tak kisahlah kau nak baca ni ke tak. . .

kalau kau baca pun bagus gak. . .

sebab aku dah lama bengang dengan kau. . .

kau memang belajar tinggi tapi kau tak matang. . .

kau jangan lah kutuk2 orang lain. . .

takde manusia yang perfect ok. . .

aku pun bukanlah bagus sangat, tapi aku dah cuba avoid diri aku supaya tidak mengutuk siapa2 dalam fb tu. . .

aku nasihatkan, ubahlah ok. . .

dah lah. . .

takat tu je lah. .. 

chiaaauu. . .






***ps::cerita ini takde kene mengena ngan sape2. . .
sekadar untuk melepaskan kebosanan di malam ini. . .
chill !


^_^

12 comments:

  1. cheh! abg mati-mati ingat cerita betul!! phuuii!!

    hahahaha...eh..cerita betul ke?? haha

    thangs juin! nt abg review okay? ;)

    ReplyDelete
  2. hahah. . .
    tak mahu menyinggung perasaan sape2 lah. . .

    ok,thanks review. . .

    ^_^

    ReplyDelete
  3. kalo aku, aku unfriend jer ngan dier kat fb....hehehe...senang citer...xyah sakit2 hati....

    btw, cik dd dtg dr blog abang zam n follow =)

    ReplyDelete
  4. @^^nu[dd]yra^^::kalau bole nak unfriend tapi tah la rasa cam belum sampai masa lagi plk. . .


    thanks sudi datang n follow. . .

    ^_^

    ReplyDelete
  5. eh ! macam betul pulak . ada bunyi2 emosi terselit celah2 entri tu .. hehee

    ReplyDelete
  6. Ini Kisah Tia::erk. . .

    hehehehe. . .

    thanks sudi singgah n komen. . .

    ^_^

    ReplyDelete
  7. singgah bace...chill lah...heee

    ReplyDelete
  8. ye. . .
    chill!

    thanks sudi dtg, bce n komen. . .

    ^_^

    ReplyDelete
  9. hahahahaa. ceh ceh. orng mcm tu blog aje dekat fb :D

    ReplyDelete
  10. akan di block tak lame lagi. . .

    hahahaha(gelak evil)

    ReplyDelete
  11. jom join segmen saye .. saye datang follow

    id : waN Mohd salim

    http://www.penulissenja.com/2011/05/jom-join-segmen-penulis-senja-cari-blog.html

    ReplyDelete
  12. @waN Mohd Salim::thanks follow. . .

    n dropping by. . .

    dah join. . .

    ^_^

    ReplyDelete