Modal Meniaga

Tinggalkan Jejak

ONLINE SHOPPING

Followers

MONTOK.GEBU.MANTAP.DALAM.5HARI

Tuan Tanah

My photo
PERAK, Malaysia
Do email if there any inquiries chubbypurplepie@gmail.com

SWEET CAN D CUP

SWEET CAN D CUP
Klik gambar untuk whatsapp dan order

SCDC SUPER SERUM

SCDC SUPER SERUM
Klik gambar untuk whatsapp dan order

RANGKAIAN PRODUK BUST UP EXPRESS

RANGKAIAN PRODUK BUST UP EXPRESS
Klik gambar untuk whatsapp dan order

BUST UP EXPRESS PREMIUM PINK (JAMU MODEN)

BUST UP EXPRESS PREMIUM PINK (JAMU MODEN)
Klik gambar untuk whatsapp dan order

BUST UP EXPRESS PURPLE 7 STEM CELL

BUST UP EXPRESS PURPLE 7 STEM CELL
Klik gambar untuk whatsapp dan order

Saturday, March 26, 2011

YES, BLOG INI SANGAT BEST !



blog ni diperkenalkan oleh seorang blogger yang aku follow. . .


ye, dari blog ini. . .


cik irahehe






aku tertarik nak tengok blog tu selepas baca entri ini. . blog neh buat aku gelak sambil tepuk2 lantai. best!


hehe




ye, inilah blognye. . . SickEmoWriter


try lah bace entri2 blog ini. . .


sangat menarik dan menghiburkan. . .


dan tak stress membacanye. . .


betul kata cik ira. . .


"okay, aku jarang jumpa blog perempuan/wanita/gadis/anak dara yang buat betul-betul boleh buat aku gelak dan juga rasa best bila baca blog dia. sebab kebanyakkan blogger perempuan neh suka update pasal kisah cinta diorang yang kadang-kadang orang tak nak tahu tu(errr), pastu update entri-entri comel,..." sumber dipetik dari blognye. . . blog neh buat aku gelak sambil tepuk2 lantai. best!


dan saya juga suka bace blog anda. . .


hee. . .^_^

6 comments:

  1. Okeh, nak melawat blog dia pulak..

    =)

    ReplyDelete
  2. erm.mcm sy..nk update pasal kisah cinta pun tak leh sbb single hehehe..so tulis mcm2..

    ReplyDelete
  3. cempaka biru::ye,sila2. . .hehe

    namialu::haah, best. . .^_^

    kumbang jingga::yeke. . .xyah la bercinta. . sakit kepala je. . .haha. . .
    saya pun suka baca blog anda..
    p/s::terima kasihla sbb pena takutkan sy..huhu

    ReplyDelete
  4. hahahhaa.best kan blog die..kan.kan. XD
    btw,terima kasih follow blog ira :)

    ReplyDelete
  5. haah. . .
    best. . .
    ouh,same2. . .
    ^_^

    ReplyDelete