Modal Meniaga

Tinggalkan Jejak

ONLINE SHOPPING

Followers

Tuan Tanah

My photo
PERAK, Malaysia
Do email if there any inquiries chubbypurplepie@gmail.com

Vietnam Mask RM8 aje !

Vietnam Mask RM8 aje !

Pil Super Gemok

Pil Super Gemok

Perla Coffee & Miracle Slimming Coffee

Perla Coffee & Miracle Slimming Coffee

Babies Blink 5 in 1

Babies Blink 5 in 1

Babies Blink Coffee

Babies Blink Coffee

Harum Malam

Harum Malam

IBU V MOOD BY MIERAIDA BEAUTY

IBU V MOOD BY MIERAIDA BEAUTY

Royal Slim Lishuo Magic

Royal Slim Lishuo Magic

Red Bella Body Wash

Red Bella Body Wash

Saturday, March 26, 2011

YES, BLOG INI SANGAT BEST !



blog ni diperkenalkan oleh seorang blogger yang aku follow. . .


ye, dari blog ini. . .


cik irahehe






aku tertarik nak tengok blog tu selepas baca entri ini. . blog neh buat aku gelak sambil tepuk2 lantai. best!


hehe




ye, inilah blognye. . . SickEmoWriter


try lah bace entri2 blog ini. . .


sangat menarik dan menghiburkan. . .


dan tak stress membacanye. . .


betul kata cik ira. . .


"okay, aku jarang jumpa blog perempuan/wanita/gadis/anak dara yang buat betul-betul boleh buat aku gelak dan juga rasa best bila baca blog dia. sebab kebanyakkan blogger perempuan neh suka update pasal kisah cinta diorang yang kadang-kadang orang tak nak tahu tu(errr), pastu update entri-entri comel,..." sumber dipetik dari blognye. . . blog neh buat aku gelak sambil tepuk2 lantai. best!


dan saya juga suka bace blog anda. . .


hee. . .^_^

6 comments:

  1. Okeh, nak melawat blog dia pulak..

    =)

    ReplyDelete
  2. erm.mcm sy..nk update pasal kisah cinta pun tak leh sbb single hehehe..so tulis mcm2..

    ReplyDelete
  3. cempaka biru::ye,sila2. . .hehe

    namialu::haah, best. . .^_^

    kumbang jingga::yeke. . .xyah la bercinta. . sakit kepala je. . .haha. . .
    saya pun suka baca blog anda..
    p/s::terima kasihla sbb pena takutkan sy..huhu

    ReplyDelete
  4. hahahhaa.best kan blog die..kan.kan. XD
    btw,terima kasih follow blog ira :)

    ReplyDelete
  5. haah. . .
    best. . .
    ouh,same2. . .
    ^_^

    ReplyDelete