Modal Meniaga

Tinggalkan Jejak

ONLINE SHOPPING

Followers

MONTOK.GEBU.MANTAP.DALAM.5HARI

Tuan Tanah

My photo
PERAK, Malaysia
Do email if there any inquiries chubbypurplepie@gmail.com

SWEET CAN D CUP

SWEET CAN D CUP
Klik gambar untuk whatsapp dan order

SCDC SUPER SERUM

SCDC SUPER SERUM
Klik gambar untuk whatsapp dan order

RANGKAIAN PRODUK BUST UP EXPRESS

RANGKAIAN PRODUK BUST UP EXPRESS
Klik gambar untuk whatsapp dan order

BUST UP EXPRESS PREMIUM PINK (JAMU MODEN)

BUST UP EXPRESS PREMIUM PINK (JAMU MODEN)
Klik gambar untuk whatsapp dan order

BUST UP EXPRESS PURPLE 7 STEM CELL

BUST UP EXPRESS PURPLE 7 STEM CELL
Klik gambar untuk whatsapp dan order

Sunday, March 27, 2011

SABOR JE LAH !

time aku banyak kerja nak buat. . .


time aku banyak benda nak cari. . .


time aku nak buat sesuatu yang bermanfaat. . .


time tu lah line internet jadi lombab !


adeh. . .


tidakkah line tu paham yang aku tengah rajin nak mencari maklumat ni. . .


dateline nak hantar assignment tak lame dah ni. . .


kalau internet lombab macam ni. . .


camne aku nak baut kerja?


adoi. . .


lupe lak arini ari ahad. . .


myb tu punca line lombab kot. . .


ok la, cubalah memahami. ..


huhu

2 comments: