Modal Meniaga

Tinggalkan Jejak

ONLINE SHOPPING

Followers

MONTOK.GEBU.MANTAP.DALAM.5HARI

Tuan Tanah

My photo
PERAK, Malaysia
Do email if there any inquiries chubbypurplepie@gmail.com

SWEET CAN D CUP

SWEET CAN D CUP
Klik gambar untuk whatsapp dan order

SCDC SUPER SERUM

SCDC SUPER SERUM
Klik gambar untuk whatsapp dan order

RANGKAIAN PRODUK BUST UP EXPRESS

RANGKAIAN PRODUK BUST UP EXPRESS
Klik gambar untuk whatsapp dan order

BUST UP EXPRESS PREMIUM PINK (JAMU MODEN)

BUST UP EXPRESS PREMIUM PINK (JAMU MODEN)
Klik gambar untuk whatsapp dan order

BUST UP EXPRESS PURPLE 7 STEM CELL

BUST UP EXPRESS PURPLE 7 STEM CELL
Klik gambar untuk whatsapp dan order

Friday, March 4, 2011

UPDATE~GAMBAR2 SEKITAR JOM HEBOH DI KUALA TERENGGANU 2011, DI BUKIT PUTERI DAN DI SEKITAR ISTANA MAZIAH. . .DAN GAMBAR BAS BANDAR TERENGGANU. . .


gambar2 kat bawah ni adalah diambil dari hp kawanku. . .

Cik Maizam. . .

baru dapat update sekarang. . .

sbbnye nak test jadi aku tak tambah nilai bb aku. . .

bkn blackberry ye, broadband tau. . .

huahua. . .

lupa lak nak cerita. . .

hari tu kitaorang bkn je g jom heboh kat dataran syahbandar tu je. . .

tp kitorg g gak bukit puteri. . .

ape tu bukit puteri?

nanti la lain entri kita cte plk pasal bukit puteri ye. . .

skrg layann dlu gambar2 ini. . .


ni kat sekitar bazar warisan yg bertentangan dgn pasar payang. . .

























atas ni semua gambar sekitar Bukit Puteri. . .letaknya kat bazar warisan ni gak. . .


ni sekitar jom heboh. . .masa ni aku hilang g cari artis. . .haha




ni plak sekitar kawasan istana maziah. . .

memang kerja kitorang berjalan je utk aritu. . .

plan nk g lain, tapi tersesat di tmpat2 ni. . .

ahahah. . .

oh ye. . .

kitorang g dgn mnggunakan perkhidmatan bas bandar dari syakt cas ligas. . .

ni dia. . .

gambar bas ni bkn diambil dari hp aku. . .
aku amik search n amik . .
ni la rupa dia. . .
thanks tapi aku tak ingat dari blog mne. .. 
yg bawah2 ni semua baru dari hp aku. . .

ni gambar bhgn dalam. . .
bumbung atas dia. . .
cantik kan?
kain batik ni kot. . .

ni kain songket. . .


dua corak ni PALING aku suka. . .
suka gabungan warna dia. . .

ni kat pintu tmpt nk turun. . .
cantik kan. . .
ukiran kayu dia. . .

ni plk suasana dalam bas. . .
bus ni dlh bus seakan2 rumah bergerak. . .

ada gak nama lain dia. . .

ada yg panggil bas bando. .. 

bas kayu. . .

n yg plg best skali kwn aku yg asl kemaman pnggl BAS KERANDA. . .

dia ckp org2 cni pnggl ngn pnggln ni. . .

hehe. . .

aku setuju. . .

ni je update aku utk takat ni. . .

enjoy ok. . .

heee. . .

(^_^)

No comments:

Post a Comment