Modal Meniaga

Tinggalkan Jejak

ONLINE SHOPPING

Followers

MONTOK.GEBU.MANTAP.DALAM.5HARI

Tuan Tanah

My photo
PERAK, Malaysia
Do email if there any inquiries chubbypurplepie@gmail.com

SWEET CAN D CUP

SWEET CAN D CUP
Klik gambar untuk whatsapp dan order

SCDC SUPER SERUM

SCDC SUPER SERUM
Klik gambar untuk whatsapp dan order

RANGKAIAN PRODUK BUST UP EXPRESS

RANGKAIAN PRODUK BUST UP EXPRESS
Klik gambar untuk whatsapp dan order

BUST UP EXPRESS PREMIUM PINK (JAMU MODEN)

BUST UP EXPRESS PREMIUM PINK (JAMU MODEN)
Klik gambar untuk whatsapp dan order

BUST UP EXPRESS PURPLE 7 STEM CELL

BUST UP EXPRESS PURPLE 7 STEM CELL
Klik gambar untuk whatsapp dan order

Saturday, March 12, 2011

HO YEAH. . .MARATHON::JAY CHOU



huh?


apa maksud tajuk untuk entri ni??


dari tadi aku asyik duduk mengadap laptop je..


dan seperti biasa telinga mesti disumbat dengan lagu2 dari jay chou. . .


mmg marathon la mlm ni. . .


abis 10 album dia aku dgr berulang tanpa jemu. . .


tiap2 ari ulang2 je..


tapi xpernah jemu..


tak faham lirik dia?


ala, boleh je cari. . .


melambak2, google je jumpa la..


sebenarnya dah lama tak dengar lagu2 melayu yang baru..


tak tahu la lagu yang best sekarang ni. . .


teruk betul kan??


huhu. . .


tu la dia aku. . .


addicted to jay chou n girls generation sekarang ni. . .


tapi sebenarnya bagus jugak. . .


boleh belajar bahasa asing kan. . .


lagi satu, kadang2 bila dengar lagu dia ni tanpa faham lirik dia dah boleh feel dah keseluruhan lagu tu. . .


tu la kelebihannya. . .


try la layan jay chou ye. . .


^_^

1 comment: