Modal Meniaga

Tinggalkan Jejak

ONLINE SHOPPING

Followers

MONTOK.GEBU.MANTAP.DALAM.5HARI

Tuan Tanah

My photo
PERAK, Malaysia
Do email if there any inquiries chubbypurplepie@gmail.com

SWEET CAN D CUP

SWEET CAN D CUP
Klik gambar untuk whatsapp dan order

SCDC SUPER SERUM

SCDC SUPER SERUM
Klik gambar untuk whatsapp dan order

RANGKAIAN PRODUK BUST UP EXPRESS

RANGKAIAN PRODUK BUST UP EXPRESS
Klik gambar untuk whatsapp dan order

BUST UP EXPRESS PREMIUM PINK (JAMU MODEN)

BUST UP EXPRESS PREMIUM PINK (JAMU MODEN)
Klik gambar untuk whatsapp dan order

BUST UP EXPRESS PURPLE 7 STEM CELL

BUST UP EXPRESS PURPLE 7 STEM CELL
Klik gambar untuk whatsapp dan order

Sunday, March 13, 2011

NO MORE LOVE. . .FULL STOP !



mlm ni nak berjiwang sikit. . .


yeah..mood::jiwang..


buat masa ni mmg say no to love. . .


yea..love sesama jantina yang berlawanan jenis. . .


yeah, love make me sick..


adeh ayat..huhu...


xleh blah langsung..


aku tak percaya cinta dah sekrang..


mksdnya cinta lelaki la..


lelaki yang buat aku tak percaya lagi cinta lelaki. . .


mereka yang buat aku tak percaya pd mereka lagi..


buat masa ni la..


masa depan kita xtahu lagi kan..


yang aku tahu sekarang ni cinta pada ALLAH. . .


cinta pada MAMA n ABAH. . .


cinta pada KOKO, KAKCIK, ANWAR n AZZAM. . .


mereka adlh cinta sejati bg aku. . .


walau jahat mana pun aku mereka takkan tinggalkan aku kan. . .


ye. . .betul la tu. . .


skrg ni aku cuma fikir nak cepat2 abiskan study ni. . .


dan nak cari duit banyak2. . .


cinta?


nanti2 je la fikir. . .


haha. . .


sekian....^_^

2 comments:

  1. betul. abiskan study & keja dulu. kalau terus pikir, buat sakit hati saje...

    latest : Review : 28 Days Later (2003)

    ReplyDelete
  2. btul tu..
    xyah fikir..
    skrg pn enjoy..
    bebas je..
    hehe

    ReplyDelete