Modal Meniaga

Tinggalkan Jejak

ONLINE SHOPPING

Followers

Tuan Tanah

My photo
PERAK, Malaysia
Do email if there any inquiries chubbypurplepie@gmail.com

Vietnam Mask RM8 aje !

Vietnam Mask RM8 aje !

Pil Super Gemok

Pil Super Gemok

Perla Coffee & Miracle Slimming Coffee

Perla Coffee & Miracle Slimming Coffee

Babies Blink 5 in 1

Babies Blink 5 in 1

Babies Blink Coffee

Babies Blink Coffee

Harum Malam

Harum Malam

IBU V MOOD BY MIERAIDA BEAUTY

IBU V MOOD BY MIERAIDA BEAUTY

Royal Slim Lishuo Magic

Royal Slim Lishuo Magic

Red Bella Body Wash

Red Bella Body Wash

Sunday, March 13, 2011

NO MORE LOVE. . .FULL STOP !



mlm ni nak berjiwang sikit. . .


yeah..mood::jiwang..


buat masa ni mmg say no to love. . .


yea..love sesama jantina yang berlawanan jenis. . .


yeah, love make me sick..


adeh ayat..huhu...


xleh blah langsung..


aku tak percaya cinta dah sekrang..


mksdnya cinta lelaki la..


lelaki yang buat aku tak percaya lagi cinta lelaki. . .


mereka yang buat aku tak percaya pd mereka lagi..


buat masa ni la..


masa depan kita xtahu lagi kan..


yang aku tahu sekarang ni cinta pada ALLAH. . .


cinta pada MAMA n ABAH. . .


cinta pada KOKO, KAKCIK, ANWAR n AZZAM. . .


mereka adlh cinta sejati bg aku. . .


walau jahat mana pun aku mereka takkan tinggalkan aku kan. . .


ye. . .betul la tu. . .


skrg ni aku cuma fikir nak cepat2 abiskan study ni. . .


dan nak cari duit banyak2. . .


cinta?


nanti2 je la fikir. . .


haha. . .


sekian....^_^

2 comments:

  1. betul. abiskan study & keja dulu. kalau terus pikir, buat sakit hati saje...

    latest : Review : 28 Days Later (2003)

    ReplyDelete
  2. btul tu..
    xyah fikir..
    skrg pn enjoy..
    bebas je..
    hehe

    ReplyDelete