Modal Meniaga

Tinggalkan Jejak

ONLINE SHOPPING

Followers

MONTOK.GEBU.MANTAP.DALAM.5HARI

Tuan Tanah

My photo
PERAK, Malaysia
Do email if there any inquiries chubbypurplepie@gmail.com

SWEET CAN D CUP

SWEET CAN D CUP
Klik gambar untuk whatsapp dan order

SCDC SUPER SERUM

SCDC SUPER SERUM
Klik gambar untuk whatsapp dan order

RANGKAIAN PRODUK BUST UP EXPRESS

RANGKAIAN PRODUK BUST UP EXPRESS
Klik gambar untuk whatsapp dan order

BUST UP EXPRESS PREMIUM PINK (JAMU MODEN)

BUST UP EXPRESS PREMIUM PINK (JAMU MODEN)
Klik gambar untuk whatsapp dan order

BUST UP EXPRESS PURPLE 7 STEM CELL

BUST UP EXPRESS PURPLE 7 STEM CELL
Klik gambar untuk whatsapp dan order

Monday, March 14, 2011

SAYUR CAMPUR ASAM PEDAS IKAN PARI TELUR DADAR SAMBAL BELACAN BUAH BACANG

tajuk permulaan dah boleh buat terliur ni. . .

apkh motif mengeluarkan tajuk entri sebegini?

kalau dapat makan ni memang best lah. . .

adeh. . .

payah nak dapat makanan ni kat sini. . .

laa, abis kat kedai tu kan banyak melambak-lambak je jual beli je lah. . .

tak nak lah. . .

tak sama dengan yang mak masak.  . .

huhu. . .

ok, sebenarnya homesick ni. . .

tajuk je gah .. haha

nak balik rumah. . .

dah sebulan tak jumpa mama dan kelaurga. . .

bila boleh jumpa ni??

ok, sangat stress duduk sini ok. . .

stress la, banyak keje nak kena siapkan. . .

dengan lecturer yang bagi peningkan kepala lagi. . .

dengan test yang susah dan tak tahu apa lah yang kuar. . .

kenapa tak bagi hint??

aduh, bila nak habis semua ni??

nak balik ok. . .

stress gila. ..

esok ada lagi benda nak kena buat. . .

tolong. .. help. . .chou meng aaa. . . .. .

No comments:

Post a Comment