Modal Meniaga

Tinggalkan Jejak

ONLINE SHOPPING

Followers

MONTOK.GEBU.MANTAP.DALAM.5HARI

Tuan Tanah

My photo
PERAK, Malaysia
Do email if there any inquiries chubbypurplepie@gmail.com

SWEET CAN D CUP

SWEET CAN D CUP
Klik gambar untuk whatsapp dan order

SCDC SUPER SERUM

SCDC SUPER SERUM
Klik gambar untuk whatsapp dan order

RANGKAIAN PRODUK BUST UP EXPRESS

RANGKAIAN PRODUK BUST UP EXPRESS
Klik gambar untuk whatsapp dan order

BUST UP EXPRESS PREMIUM PINK (JAMU MODEN)

BUST UP EXPRESS PREMIUM PINK (JAMU MODEN)
Klik gambar untuk whatsapp dan order

BUST UP EXPRESS PURPLE 7 STEM CELL

BUST UP EXPRESS PURPLE 7 STEM CELL
Klik gambar untuk whatsapp dan order

Monday, March 14, 2011

KEJAMKAH AKU?

ok,aku baru patahkan hati seseorang. . .

ouchh. . .

sakit kot. . .

tapi tak kejam kan aku?

tak kan??

dah aku mmg tak leh nak terima dia, so tak salah la nk bertindak kejam kan?

tapi dia pun kejam gak. . .

boleh plk dia cakap aku ni sombong dan ego?

wat de??

ok, i admit. . .

kdg2 mmg aku ni ego sikit. . .

dan sombong jugak. . .

tapi dulu aku tak macam ni. . .

CINTA yg ubah aku jadi cmni. . .

wah, salahkan cinta pulak. . .

yea, akibat terlalu banyak patah hati aku mmg berubah 100%. . .

ye, aku tggu someone utk ubah diri ini. . .

tapi masih belum jumpa lagi. . .

someday, who know rite?

6 comments:

  1. hahahaha..

    mmg susah la kalu org lawa ni..
    rmai yg minat.. sabar je la. hehe

    psstt.. budak umt ke??

    ReplyDelete
  2. haha. . .
    lupa lak nak mention kat entri tu. . .
    bkn tulis sbb nak kate kite lawa. . .
    hehe. . .
    sabo je la. . .

    psstt..yup bdk umt..
    awt?

    ReplyDelete
  3. haha , harap die fhm laa np kamu tak trime cnte die :)

    ReplyDelete
  4. huhu. . .
    tu la..
    harap dia pun xkaco la lagi. . .

    ReplyDelete