Modal Meniaga

Tinggalkan Jejak

ONLINE SHOPPING

Followers

Tuan Tanah

My photo
PERAK, Malaysia
Do email if there any inquiries chubbypurplepie@gmail.com

Vietnam Mask RM8 aje !

Vietnam Mask RM8 aje !

Pil Super Gemok

Pil Super Gemok

Perla Coffee & Miracle Slimming Coffee

Perla Coffee & Miracle Slimming Coffee

Babies Blink 5 in 1

Babies Blink 5 in 1

Babies Blink Coffee

Babies Blink Coffee

Harum Malam

Harum Malam

IBU V MOOD BY MIERAIDA BEAUTY

IBU V MOOD BY MIERAIDA BEAUTY

Royal Slim Lishuo Magic

Royal Slim Lishuo Magic

Red Bella Body Wash

Red Bella Body Wash

Monday, March 14, 2011

KEJAMKAH AKU?

ok,aku baru patahkan hati seseorang. . .

ouchh. . .

sakit kot. . .

tapi tak kejam kan aku?

tak kan??

dah aku mmg tak leh nak terima dia, so tak salah la nk bertindak kejam kan?

tapi dia pun kejam gak. . .

boleh plk dia cakap aku ni sombong dan ego?

wat de??

ok, i admit. . .

kdg2 mmg aku ni ego sikit. . .

dan sombong jugak. . .

tapi dulu aku tak macam ni. . .

CINTA yg ubah aku jadi cmni. . .

wah, salahkan cinta pulak. . .

yea, akibat terlalu banyak patah hati aku mmg berubah 100%. . .

ye, aku tggu someone utk ubah diri ini. . .

tapi masih belum jumpa lagi. . .

someday, who know rite?

6 comments:

  1. hahahaha..

    mmg susah la kalu org lawa ni..
    rmai yg minat.. sabar je la. hehe

    psstt.. budak umt ke??

    ReplyDelete
  2. haha. . .
    lupa lak nak mention kat entri tu. . .
    bkn tulis sbb nak kate kite lawa. . .
    hehe. . .
    sabo je la. . .

    psstt..yup bdk umt..
    awt?

    ReplyDelete
  3. haha , harap die fhm laa np kamu tak trime cnte die :)

    ReplyDelete
  4. huhu. . .
    tu la..
    harap dia pun xkaco la lagi. . .

    ReplyDelete