Modal Meniaga

Tinggalkan Jejak

ONLINE SHOPPING

Followers

MONTOK.GEBU.MANTAP.DALAM.5HARI

Tuan Tanah

My photo
PERAK, Malaysia
Do email if there any inquiries chubbypurplepie@gmail.com

SWEET CAN D CUP

SWEET CAN D CUP
Klik gambar untuk whatsapp dan order

SCDC SUPER SERUM

SCDC SUPER SERUM
Klik gambar untuk whatsapp dan order

RANGKAIAN PRODUK BUST UP EXPRESS

RANGKAIAN PRODUK BUST UP EXPRESS
Klik gambar untuk whatsapp dan order

BUST UP EXPRESS PREMIUM PINK (JAMU MODEN)

BUST UP EXPRESS PREMIUM PINK (JAMU MODEN)
Klik gambar untuk whatsapp dan order

BUST UP EXPRESS PURPLE 7 STEM CELL

BUST UP EXPRESS PURPLE 7 STEM CELL
Klik gambar untuk whatsapp dan order

Friday, June 8, 2012

ReVieW pRoDuK KFC

Assalamualaikum. . .


pembuka bicara . . .


ok, malam ni aku nak review sikit pasal produk kfc. . .


tadi aku gi makan kfc dengan adik lelaki aku dekat kfc seri iskandar. . .


habis RM20.10. . .


aku order kfc snack plate, lunch treats set A(set paling murah.heheh), KFC pokkits ala carte dengan ice cream. . .


ice cream tu baru maybe sebab aku dah lama tak melantak kfc ni. . .


hehek, tau2 tadi ada ice cream dengan biskut tak silap. . .


apa2 pun ice cream tu memang aku puas hati sebab sedap. . .


aku sebenarnya teringin nak minum kfc krushers, tapi agak menyedihkan sebab produk tu takde dekat kfc cawagan seri iskandar tu. . .






hari tu dah try yogurt blueberry blast, memang puas hati. . .


bila minum rasa tak boleh nak berhenti langsung. . .


dengan buah blueberry yang banyak, memang sangat2 puas hati. . .


dan aku boleh bagi A++ untuk yogurt blueberry blast tu. . .


dan perisa lain aku belum berkesempatan nak rasa. . .


kalau boleh nanti bila ada rezeki aku nak rasa kesemua perisa tu. . .


untuk KFC pokkits pulak. . .






entahlah, mungkin makanan tu tak sesuai dengan citarasa tekak aku. . .


aku rasa biasa je, takde yang luar biasa dan sedap sangat. . .


tapi yang ok bagi aku sos nenas tu. . .


yang tu memang sedap. . .


tapi satu je masa aku makan, bau pokkits tu sebijik macam bau roti wholemeal yang disapu dengan jem kacang+anggur. . .


haha, aku pun taktau kenapa, mungkin hidung aku je yang rasa macam tu. . .


apa2 pun secara keseluruhannya ok lah bagi aku. . .


ini pendapat aku je, lain orang lain citarasa kan?


yang belum try, boleh lah cepat2 gi try. . .


tapi yang aku paling syorkan, produk KFC krushers, memang puas hati dan kenyang dengan hanya minum je. . .


aku rasa tak payah order ayam dah, dengan minum pun dah kenyang. . .


tak salah mencuba kan?


sumber gambar : google image

No comments:

Post a Comment