Modal Meniaga

Tinggalkan Jejak

ONLINE SHOPPING

Followers

Tuan Tanah

My photo
PERAK, Malaysia
Do email if there any inquiries chubbypurplepie@gmail.com

Vietnam Mask RM8 aje !

Vietnam Mask RM8 aje !

Pil Super Gemok

Pil Super Gemok

Perla Coffee & Miracle Slimming Coffee

Perla Coffee & Miracle Slimming Coffee

Babies Blink 5 in 1

Babies Blink 5 in 1

Babies Blink Coffee

Babies Blink Coffee

Harum Malam

Harum Malam

IBU V MOOD BY MIERAIDA BEAUTY

IBU V MOOD BY MIERAIDA BEAUTY

Royal Slim Lishuo Magic

Royal Slim Lishuo Magic

Red Bella Body Wash

Red Bella Body Wash

Friday, June 8, 2012

ReVieW pRoDuK KFC

Assalamualaikum. . .


pembuka bicara . . .


ok, malam ni aku nak review sikit pasal produk kfc. . .


tadi aku gi makan kfc dengan adik lelaki aku dekat kfc seri iskandar. . .


habis RM20.10. . .


aku order kfc snack plate, lunch treats set A(set paling murah.heheh), KFC pokkits ala carte dengan ice cream. . .


ice cream tu baru maybe sebab aku dah lama tak melantak kfc ni. . .


hehek, tau2 tadi ada ice cream dengan biskut tak silap. . .


apa2 pun ice cream tu memang aku puas hati sebab sedap. . .


aku sebenarnya teringin nak minum kfc krushers, tapi agak menyedihkan sebab produk tu takde dekat kfc cawagan seri iskandar tu. . .






hari tu dah try yogurt blueberry blast, memang puas hati. . .


bila minum rasa tak boleh nak berhenti langsung. . .


dengan buah blueberry yang banyak, memang sangat2 puas hati. . .


dan aku boleh bagi A++ untuk yogurt blueberry blast tu. . .


dan perisa lain aku belum berkesempatan nak rasa. . .


kalau boleh nanti bila ada rezeki aku nak rasa kesemua perisa tu. . .


untuk KFC pokkits pulak. . .






entahlah, mungkin makanan tu tak sesuai dengan citarasa tekak aku. . .


aku rasa biasa je, takde yang luar biasa dan sedap sangat. . .


tapi yang ok bagi aku sos nenas tu. . .


yang tu memang sedap. . .


tapi satu je masa aku makan, bau pokkits tu sebijik macam bau roti wholemeal yang disapu dengan jem kacang+anggur. . .


haha, aku pun taktau kenapa, mungkin hidung aku je yang rasa macam tu. . .


apa2 pun secara keseluruhannya ok lah bagi aku. . .


ini pendapat aku je, lain orang lain citarasa kan?


yang belum try, boleh lah cepat2 gi try. . .


tapi yang aku paling syorkan, produk KFC krushers, memang puas hati dan kenyang dengan hanya minum je. . .


aku rasa tak payah order ayam dah, dengan minum pun dah kenyang. . .


tak salah mencuba kan?


sumber gambar : google image

No comments:

Post a Comment