Modal Meniaga

Tinggalkan Jejak

ONLINE SHOPPING

Followers

MONTOK.GEBU.MANTAP.DALAM.5HARI

Tuan Tanah

My photo
PERAK, Malaysia
Do email if there any inquiries chubbypurplepie@gmail.com

SWEET CAN D CUP

SWEET CAN D CUP
Klik gambar untuk whatsapp dan order

SCDC SUPER SERUM

SCDC SUPER SERUM
Klik gambar untuk whatsapp dan order

RANGKAIAN PRODUK BUST UP EXPRESS

RANGKAIAN PRODUK BUST UP EXPRESS
Klik gambar untuk whatsapp dan order

BUST UP EXPRESS PREMIUM PINK (JAMU MODEN)

BUST UP EXPRESS PREMIUM PINK (JAMU MODEN)
Klik gambar untuk whatsapp dan order

BUST UP EXPRESS PURPLE 7 STEM CELL

BUST UP EXPRESS PURPLE 7 STEM CELL
Klik gambar untuk whatsapp dan order

Thursday, June 7, 2012

BACK. . . .!!!

assalamualaikum. . .


pembuka bicara. . .


firstly. . .


ok,dah lama sangat3 tak update blog. . .


puasa dari berblogging. . .


huhu. . .


insyaAllah pasni akan aktif sikitlah berblog ni kan. . .


rindu sebenarnya. . .


sebelum ni ada jugak terfikir idea2 nak buat entri2 baru, tapi cuma singgah di kepala je. . .


then hilang. . .


huhu. . .


lepas ni kalau ada idea akan pastikan diri sendiri akan cepat2 taip. . .


barulah tak lupa. . .


hehe. . .


cukup dulu takat ni untuk entri comeback ni. . .


daaa. . .


hehe



commmeeeyyyyy kan???

gambor tuk cuci mata. . .

hehe

No comments:

Post a Comment