Modal Meniaga

Tinggalkan Jejak

ONLINE SHOPPING

Followers

Tuan Tanah

My photo
PERAK, Malaysia
Do email if there any inquiries chubbypurplepie@gmail.com

Vietnam Mask RM8 aje !

Vietnam Mask RM8 aje !

Pil Super Gemok

Pil Super Gemok

Perla Coffee & Miracle Slimming Coffee

Perla Coffee & Miracle Slimming Coffee

Babies Blink 5 in 1

Babies Blink 5 in 1

Babies Blink Coffee

Babies Blink Coffee

Harum Malam

Harum Malam

IBU V MOOD BY MIERAIDA BEAUTY

IBU V MOOD BY MIERAIDA BEAUTY

Royal Slim Lishuo Magic

Royal Slim Lishuo Magic

Red Bella Body Wash

Red Bella Body Wash

Tuesday, January 10, 2012

WEDDING OF THE YEAR

Tarikh: 01/01/2012




Tempat: Masjid Sultan Mizan, Putrajaya dan Dewan Serbaguna Persint8, Putrajaya


Tahun baru untuk 2012 bermula dengan majlis pernikahan abang aku dengan pilihan hatinya yang telahpun selamat berlangsung di Putrajaya.


Lambat sikit dapat update sebab aku jarang online.


Hehe..


Aku harap abang dan kakak ipar aku akan kekal sehingga ke syurga dan cepat-cepat dapat anak ye.


Hehe..


Disini aku kongsikan sedikit gambar sekitar majlis pernikahan dan persandingan diorang.






 










ni suasana dalam masjid. . .






hantaran pihak perempuan. . .


hantaran pihak lelaki. . .


akad nikah. . .


lafaz taklik. . .


pemberian mas kahwin. . .


tanda. . .:)


tanda. . .:)








posing depan pelamin. . .:D


pelamin. . .






pintu utama dewan. . .



pengantin. . .:D

bersanding. . .


upacara tepung tawar. . .


makan beradab. . .


keluarga belah mama. ..


hadiah. . .


keluarga kami. ..



keluarga belah abah. .


Sweet kan?hehe. . . .

2 comments:

  1. ada x nota analisi polisi dalam bahasa melayu..klu ada nk....haha....pahtu...klu ada simpan xsgment lepas2..nk jugak...

    ReplyDelete
  2. amboi. . .
    junior ka ni??
    ada smpn,tp bese la nota sume gne google translete je. . .
    pahtu, assgnment plk cincai2 je buat. . .
    huhu. . .
    nk ka?

    ReplyDelete