Modal Meniaga

Tinggalkan Jejak

ONLINE SHOPPING

Followers

MONTOK.GEBU.MANTAP.DALAM.5HARI

Tuan Tanah

My photo
PERAK, Malaysia
Do email if there any inquiries chubbypurplepie@gmail.com

SWEET CAN D CUP

SWEET CAN D CUP
Klik gambar untuk whatsapp dan order

SCDC SUPER SERUM

SCDC SUPER SERUM
Klik gambar untuk whatsapp dan order

RANGKAIAN PRODUK BUST UP EXPRESS

RANGKAIAN PRODUK BUST UP EXPRESS
Klik gambar untuk whatsapp dan order

BUST UP EXPRESS PREMIUM PINK (JAMU MODEN)

BUST UP EXPRESS PREMIUM PINK (JAMU MODEN)
Klik gambar untuk whatsapp dan order

BUST UP EXPRESS PURPLE 7 STEM CELL

BUST UP EXPRESS PURPLE 7 STEM CELL
Klik gambar untuk whatsapp dan order

Tuesday, January 10, 2012

WEDDING OF THE YEAR

Tarikh: 01/01/2012




Tempat: Masjid Sultan Mizan, Putrajaya dan Dewan Serbaguna Persint8, Putrajaya


Tahun baru untuk 2012 bermula dengan majlis pernikahan abang aku dengan pilihan hatinya yang telahpun selamat berlangsung di Putrajaya.


Lambat sikit dapat update sebab aku jarang online.


Hehe..


Aku harap abang dan kakak ipar aku akan kekal sehingga ke syurga dan cepat-cepat dapat anak ye.


Hehe..


Disini aku kongsikan sedikit gambar sekitar majlis pernikahan dan persandingan diorang.






 










ni suasana dalam masjid. . .






hantaran pihak perempuan. . .


hantaran pihak lelaki. . .


akad nikah. . .


lafaz taklik. . .


pemberian mas kahwin. . .


tanda. . .:)


tanda. . .:)








posing depan pelamin. . .:D


pelamin. . .






pintu utama dewan. . .



pengantin. . .:D

bersanding. . .


upacara tepung tawar. . .


makan beradab. . .


keluarga belah mama. ..


hadiah. . .


keluarga kami. ..



keluarga belah abah. .


Sweet kan?hehe. . . .

2 comments:

  1. ada x nota analisi polisi dalam bahasa melayu..klu ada nk....haha....pahtu...klu ada simpan xsgment lepas2..nk jugak...

    ReplyDelete
  2. amboi. . .
    junior ka ni??
    ada smpn,tp bese la nota sume gne google translete je. . .
    pahtu, assgnment plk cincai2 je buat. . .
    huhu. . .
    nk ka?

    ReplyDelete