Modal Meniaga

Tinggalkan Jejak

ONLINE SHOPPING

Followers

Tuan Tanah

My photo
PERAK, Malaysia
Do email if there any inquiries chubbypurplepie@gmail.com

Vietnam Mask RM8 aje !

Vietnam Mask RM8 aje !

Pil Super Gemok

Pil Super Gemok

Perla Coffee & Miracle Slimming Coffee

Perla Coffee & Miracle Slimming Coffee

Babies Blink 5 in 1

Babies Blink 5 in 1

Babies Blink Coffee

Babies Blink Coffee

Harum Malam

Harum Malam

IBU V MOOD BY MIERAIDA BEAUTY

IBU V MOOD BY MIERAIDA BEAUTY

Royal Slim Lishuo Magic

Royal Slim Lishuo Magic

Red Bella Body Wash

Red Bella Body Wash

Saturday, September 29, 2012

REVIEW KOREAN DRAMA : HEARTSTRINGS

Assalamualaikum...



ok, hari ni aku nak review drama korea yang aku minat..

hehe..

bukan drama terbaru tau..

drama ni dah keluar tahun lepas..

aku pun dah tengok awal tahun ni, tapi aku baru rajin nak review hari ini..

:P


drama heartstrings ni adalah drama remaja yang menarik ditonton..

bagi aku drama ni muzikal drama, sebab ada membabitkan nyanyian..

secara keseluruhannya semua lagu drama ni memang sedap didengar..

setiap scene, di shoot dengan begitu cantik sekali..

lakonan diorang pun best..

sampai aku rasa yang diorang ni bukan berlakon tapi macam dunia yang sebenar..

sebuah drama yang wajib korang tengok..

lakonan Jung Yong Hwa (CN BLUE), Park Shin Hye dan ramai lagi..

so, nak tengok sebuah percintaan remaja yang menarik, nak dengar lagu yang sedap..

kenalah tengok drama ni k..

tengok jangan tak tengok..:p


No comments:

Post a Comment