Modal Meniaga

Tinggalkan Jejak

ONLINE SHOPPING

Followers

MONTOK.GEBU.MANTAP.DALAM.5HARI

Tuan Tanah

My photo
PERAK, Malaysia
Do email if there any inquiries chubbypurplepie@gmail.com

SWEET CAN D CUP

SWEET CAN D CUP
Klik gambar untuk whatsapp dan order

SCDC SUPER SERUM

SCDC SUPER SERUM
Klik gambar untuk whatsapp dan order

RANGKAIAN PRODUK BUST UP EXPRESS

RANGKAIAN PRODUK BUST UP EXPRESS
Klik gambar untuk whatsapp dan order

BUST UP EXPRESS PREMIUM PINK (JAMU MODEN)

BUST UP EXPRESS PREMIUM PINK (JAMU MODEN)
Klik gambar untuk whatsapp dan order

BUST UP EXPRESS PURPLE 7 STEM CELL

BUST UP EXPRESS PURPLE 7 STEM CELL
Klik gambar untuk whatsapp dan order

Sunday, February 27, 2011

JOM JOM JOM JOM, KITA HEBOH HEBOH. . . JOM HEBOH 2011 AT KUALA TERENGGANU. . .

oh2. . .

ini first time jom heboh wat Kuala Terengganu tau. . .

aku pun turut sertala gak. . .

dalam keadaan panas terik abis burn kulit aku. . .

huhu. . .

tp mmg sgt berpuashati lah. ..

disbbkan line tenet broadband aku lmbb mlm ni, xleh nk upload pic lg. ..

nt dah ok aku upload pic yg aku amek ye. . .

hehe. . .

No comments:

Post a Comment