Modal Meniaga

Tinggalkan Jejak

ONLINE SHOPPING

Followers

MONTOK.GEBU.MANTAP.DALAM.5HARI

Tuan Tanah

My photo
PERAK, Malaysia
Do email if there any inquiries chubbypurplepie@gmail.com

SWEET CAN D CUP

SWEET CAN D CUP
Klik gambar untuk whatsapp dan order

SCDC SUPER SERUM

SCDC SUPER SERUM
Klik gambar untuk whatsapp dan order

RANGKAIAN PRODUK BUST UP EXPRESS

RANGKAIAN PRODUK BUST UP EXPRESS
Klik gambar untuk whatsapp dan order

BUST UP EXPRESS PREMIUM PINK (JAMU MODEN)

BUST UP EXPRESS PREMIUM PINK (JAMU MODEN)
Klik gambar untuk whatsapp dan order

BUST UP EXPRESS PURPLE 7 STEM CELL

BUST UP EXPRESS PURPLE 7 STEM CELL
Klik gambar untuk whatsapp dan order

Monday, July 13, 2015

SORRY SANGAT2...

Assalamualaikum..

Dah lama tak jenguk blog, dah bersawang rasanya..

Selama hilang ni dok cari mood nak menuleh tapi tak mai2 jugak mood tu.

Haha..

Busy sikit dengan kerja dan kerja part time sampai tak sempat nak kemas kini blog..

Mana2 yang ada tinggalkan pertanyaan tu, maaf sangat2 sebab takde reply dari saya.

Yang tolong reply mekasehh banyak2.

Harap lepas ni saya akan lebih rajin update blog.

Haha..

Harapnya gituu la..

Anyway selamat berpuasa hari yang ke-26 ya..


No comments:

Post a Comment