Modal Meniaga

Tinggalkan Jejak

ONLINE SHOPPING

Followers

Tuan Tanah

My photo
PERAK, Malaysia
Do email if there any inquiries chubbypurplepie@gmail.com

Vietnam Mask RM8 aje !

Vietnam Mask RM8 aje !

Pil Super Gemok

Pil Super Gemok

Perla Coffee & Miracle Slimming Coffee

Perla Coffee & Miracle Slimming Coffee

Babies Blink 5 in 1

Babies Blink 5 in 1

Babies Blink Coffee

Babies Blink Coffee

Harum Malam

Harum Malam

IBU V MOOD BY MIERAIDA BEAUTY

IBU V MOOD BY MIERAIDA BEAUTY

Royal Slim Lishuo Magic

Royal Slim Lishuo Magic

Red Bella Body Wash

Red Bella Body Wash

Monday, July 13, 2015

SORRY SANGAT2...

Assalamualaikum..

Dah lama tak jenguk blog, dah bersawang rasanya..

Selama hilang ni dok cari mood nak menuleh tapi tak mai2 jugak mood tu.

Haha..

Busy sikit dengan kerja dan kerja part time sampai tak sempat nak kemas kini blog..

Mana2 yang ada tinggalkan pertanyaan tu, maaf sangat2 sebab takde reply dari saya.

Yang tolong reply mekasehh banyak2.

Harap lepas ni saya akan lebih rajin update blog.

Haha..

Harapnya gituu la..

Anyway selamat berpuasa hari yang ke-26 ya..


No comments:

Post a Comment