Modal Meniaga

Tinggalkan Jejak

ONLINE SHOPPING

Followers

Tuan Tanah

My photo
PERAK, Malaysia
Do email if there any inquiries chubbypurplepie@gmail.com

Vietnam Mask RM8 aje !

Vietnam Mask RM8 aje !

Pil Super Gemok

Pil Super Gemok

Perla Coffee & Miracle Slimming Coffee

Perla Coffee & Miracle Slimming Coffee

Babies Blink 5 in 1

Babies Blink 5 in 1

Babies Blink Coffee

Babies Blink Coffee

Harum Malam

Harum Malam

IBU V MOOD BY MIERAIDA BEAUTY

IBU V MOOD BY MIERAIDA BEAUTY

Royal Slim Lishuo Magic

Royal Slim Lishuo Magic

Red Bella Body Wash

Red Bella Body Wash

Wednesday, September 28, 2011

KISAH DONGENG. . . . . .

 dah agak lama tak berblogging. . .


almaklumlah, kat rumah tak ada line 3g, line internet pun tak masuk. . .


huhu. . .


jadi memang tak boleh nak aktif berblog macam duludulu. . .


so, sempena hari ini aku nak share satu lagu yang sangat menyentuh perasaan aku sejak kebelakangan ini. . .


lagu kisah dongeng nyanyian stacy. . .


ntah lah, bila 1st time aku dengar lagu ni terus je aku suka. . .


lirik dia sangat2 masuk dengan situasi aku ni. . . .


Ku sedar ku tak seberapa
Jika dibanding mereka
Yang jauh lebih megah dari diri ini

Apa yang mampu ku berhias
Hanyalah hati yang ikhlas
Terpendam simpan untuk dia yang sudi

Mencintai aku dengan seadanya
Mencintai aku bukan kerana rupa
Dalam waktu sedu
Dalam waktu hiba
Ku harapkan dia rela

Mencintai aku dengan seadanya
Sanggup menerima insan tak sempurna
Atau mungkin cinta sebegitu hanya
Kisah dongeng saja

Belum pernah ku merasakan
Dipeluk dalam dakapan
Eratnya melindungi jiwa rapuh ini

Sanubariku memerlukan
Kehadiran seorang teman
Tulus mencurah kasih sepenuh hati

Mencintai aku dengan seadanya
Mencintai aku bukan kerana rupa
Dalam waktu sedu
Dalam waktu hiba
Ku harapkan dia rela

Mencintai aku dengan seadanya
Sanggup menerima insan tak sempurna
Atau mungkin cinta sebegitu hanya
Kisah dongeng saja



memang susah sangat nak cari lelaki atau manusia yang boleh terima aku dengan seadanya. . 


memang sedih kadang2 bila memikirkannya. . .


jadi aku berharap satu hari nanti aku akan jumpa lelaki yang terbaik dalam hidup aku yang boleh terima aku dengan seadanya. . .


dan aku jugak harap ianya bukalah kisah dongeng..................................

No comments:

Post a Comment