Modal Meniaga

Tinggalkan Jejak

ONLINE SHOPPING

Followers

Tuan Tanah

My photo
PERAK, Malaysia
Do email if there any inquiries chubbypurplepie@gmail.com

Vietnam Mask RM8 aje !

Vietnam Mask RM8 aje !

Pil Super Gemok

Pil Super Gemok

Perla Coffee & Miracle Slimming Coffee

Perla Coffee & Miracle Slimming Coffee

Babies Blink 5 in 1

Babies Blink 5 in 1

Babies Blink Coffee

Babies Blink Coffee

Harum Malam

Harum Malam

IBU V MOOD BY MIERAIDA BEAUTY

IBU V MOOD BY MIERAIDA BEAUTY

Royal Slim Lishuo Magic

Royal Slim Lishuo Magic

Red Bella Body Wash

Red Bella Body Wash

Thursday, November 18, 2010

revieW sikiT. . .



klu aku tnya korg soalan ni...


korg penah x abiskan duit utk beli album artis yg korg mnat?


msti korg akn jwb pnh kan..


hehe


klu korg tnya aku soalan tu aku akan jwb pnh gak..


n artis yg aku mnat smpai aku sggu beli album die yg original it adlh FAIZAL TAHIR..


original tu tau..


bkn download2 pnye..


hehe...


aku mnat dia sejak dari prgrm OIAM lg..


OIAM?? One In A Million lor...


sejak dari tu aku ikuti perkembangan karier muzik dia..


takat ni dia baru kuarkan DUA album..


n aku dah milik kedua2 album dia yg ORIGINAL tau..


hehe..


n kedua2nya sgt2 berbaloi aku miliki..


first album dia:: AKU.MUZIK.KAMU




album ni di released pada-22 November 2007


n ada 14 track dalam album ni..



  1. Invitation
  2. Batu & Golek 
  3. Kerna Kamu 
  4. Aku Punya Kamu
  5. Sempurna
  6. Cuba 
  7. Sampai Syurga 
  8. La Da Di Dum
  9. Mungkin Ku Tak Bisa
  10. Mestikah Ada Yang Lain
  11. Mahakarya Cinta (Orchestra Version)
  12. Sampai Syurga (Acoustic Version)
  13. Gemuruh
  14. Mahakarya Cinta
semua lagu2 dalam ni best belaka..

hehe

so, tak rugi dengar ok..

fav song dalam lagu ni..

ehemm....

xbole nk pilih2 la...

sume pn best2...

hehe....

5star out 5 for dis album...

sbb mnat kan..

;p

album kedua:: ADRENALIN


album ni di released pada :: 11 mac 2009

ada 10 track dlm album ni..

  1. Adrenalin 
  2. Superhero
  3. Selamat Malam 
  4. Karma
  5. Hanyut
  6. Bencinta 
  7. Muzik 
  8. Hanyut (acoustic version)
  9. Semesta 
  10. Semesta (hidden track)
lama aku tggu album ni mncul slps album pertama dia..

2thn gak kan..

tp dgn kuarnya album ni aku sgt2 berpuas hati..

kesemua lagu yang ada dlm ni semuanya sangat2 best..

mcm gak album yg pertama aku xboleh nk plh lagu favourite aku..

sbb semuanya pn favourtie..

hehe..

5 star out of 5 for dis album...

hehe

minat kan kne lah bg 5 star..

anyway kedua2 album ni berjaya dapat album terbaik mse AIM..

im waiting for the next album from him..

dats all from me..

hee...

No comments:

Post a Comment