Modal Meniaga

Tinggalkan Jejak

ONLINE SHOPPING

Followers

Tuan Tanah

My photo
PERAK, Malaysia
Do email if there any inquiries chubbypurplepie@gmail.com

Vietnam Mask RM8 aje !

Vietnam Mask RM8 aje !

Pil Super Gemok

Pil Super Gemok

Perla Coffee & Miracle Slimming Coffee

Perla Coffee & Miracle Slimming Coffee

Babies Blink 5 in 1

Babies Blink 5 in 1

Babies Blink Coffee

Babies Blink Coffee

Harum Malam

Harum Malam

IBU V MOOD BY MIERAIDA BEAUTY

IBU V MOOD BY MIERAIDA BEAUTY

Royal Slim Lishuo Magic

Royal Slim Lishuo Magic

Red Bella Body Wash

Red Bella Body Wash

Wednesday, November 17, 2010

kenapA akU berblogginG ? ?

ni ada satu persoalan yg aku fikir sejak beberapa hari ni...


kenapa aku ni rajin sangatlah nk tulis blog...


sebenarnya aku ni bukanlah rajin sangat pun..


tp online tu aku rajinla..


sbb ak ni ska explore...


yg bukan2 ja aku explore..


haha..


sebenarnya aku rajin nk tulis blog ni satu..


aku nk luahkan perasaan aku..


xde orang bace pn xpe..


jnji aku puas..


ehemm..


sbnrnya 1st time aku buat blog ni aku nk jadikan blog aku ni tmpt tuk aku curahkan idea penulisan aku ni..


sbbnya aku ni minat nk bat novel..


tp mnat je xckup sbb ak xberbakat..


huhu


jadinya aku tkar la dari buat novel baik aku luahkan perasaan aku ni..


lagi banyak idea kot kan..


hehe..


jadi tu lah sbb aku tulis blog..


haha..


je aku ni kan..


hehehe....

No comments:

Post a Comment