Modal Meniaga

Tinggalkan Jejak

ONLINE SHOPPING

Followers

MONTOK.GEBU.MANTAP.DALAM.5HARI

Tuan Tanah

My photo
PERAK, Malaysia
Do email if there any inquiries chubbypurplepie@gmail.com

SWEET CAN D CUP

SWEET CAN D CUP
Klik gambar untuk whatsapp dan order

SCDC SUPER SERUM

SCDC SUPER SERUM
Klik gambar untuk whatsapp dan order

RANGKAIAN PRODUK BUST UP EXPRESS

RANGKAIAN PRODUK BUST UP EXPRESS
Klik gambar untuk whatsapp dan order

BUST UP EXPRESS PREMIUM PINK (JAMU MODEN)

BUST UP EXPRESS PREMIUM PINK (JAMU MODEN)
Klik gambar untuk whatsapp dan order

BUST UP EXPRESS PURPLE 7 STEM CELL

BUST UP EXPRESS PURPLE 7 STEM CELL
Klik gambar untuk whatsapp dan order

Sunday, March 10, 2013

YAY ! DAH ADA GAMBAR DIINGINI SEBAGAI BLOG SKIN ^^

Assalamualaikum...

hihik, tengok dah berubah dah blog aku ni. . .

dah pandai dah nak buh gambar yang aku nak sebagai blog skin..hehehe..

ok, dah sangat berpuas hati dengan background terbaru blog aku ni ^^

nak belajar buat blog skin sendiri?

ok, aku tak kedekut pun..hehe

boleh singgah sini --> Blog DiyaSesame

selamat belajar, dan selamat mencuba ^^

No comments:

Post a Comment