Modal Meniaga

Tinggalkan Jejak

ONLINE SHOPPING

Followers

Tuan Tanah

My photo
PERAK, Malaysia
Do email if there any inquiries chubbypurplepie@gmail.com

Vietnam Mask RM8 aje !

Vietnam Mask RM8 aje !

Pil Super Gemok

Pil Super Gemok

Perla Coffee & Miracle Slimming Coffee

Perla Coffee & Miracle Slimming Coffee

Babies Blink 5 in 1

Babies Blink 5 in 1

Babies Blink Coffee

Babies Blink Coffee

Harum Malam

Harum Malam

IBU V MOOD BY MIERAIDA BEAUTY

IBU V MOOD BY MIERAIDA BEAUTY

Royal Slim Lishuo Magic

Royal Slim Lishuo Magic

Red Bella Body Wash

Red Bella Body Wash

Tuesday, April 8, 2014

EHH, BLOG SAYA ADA RANKING RUPANYA!

Assalamualaikum...

So, nak dijadikan cerita, hari ini baru teringat kat blog.

Dah lama tak buka, dah bersawang pun blog ni.

Jadi, try la google terus blog ni, tetiba nampak something..




Ehh, ni blog aku ni...

Jadi, tangan gatal, terus buka link tu.

Ahhaa!!

Betullah ni blog aku ni.

Haha..

Menarik betul..

Rank dunia kot dia bagi terus..

#20,415,483

Banyak tangga tu..

Cuba korang try tengok pulak ranking blog korang.

Hehe..

No comments:

Post a Comment