Modal Meniaga

Tinggalkan Jejak

ONLINE SHOPPING

Followers

Tuan Tanah

My photo
PERAK, Malaysia
Do email if there any inquiries chubbypurplepie@gmail.com

Vietnam Mask RM8 aje !

Vietnam Mask RM8 aje !

Pil Super Gemok

Pil Super Gemok

Perla Coffee & Miracle Slimming Coffee

Perla Coffee & Miracle Slimming Coffee

Babies Blink 5 in 1

Babies Blink 5 in 1

Babies Blink Coffee

Babies Blink Coffee

Harum Malam

Harum Malam

IBU V MOOD BY MIERAIDA BEAUTY

IBU V MOOD BY MIERAIDA BEAUTY

Royal Slim Lishuo Magic

Royal Slim Lishuo Magic

Red Bella Body Wash

Red Bella Body Wash

Wednesday, October 19, 2011

DEACTIVE FACEBOOK

aku dah buat keputusan untuk deactive facebook buat sementara waktu ni. . .


aku amik keputusan camni sebab aku dah jarang nak buka facebook dah. . .

blog ni pun aku jarang nak update. . .

tapi aku masih sayangkan blog aku ni. . .

hehe


jadi untuk apa aku aktif kan. . .


so aku amik keputusan untuk deactive. . .


dah seminggu dah. . .


nanti bila aku dah boleh aktif balik cam dulu aku akan aktifkan balik ok?


^_^

No comments:

Post a Comment