Modal Meniaga

Tinggalkan Jejak

ONLINE SHOPPING

Followers

MONTOK.GEBU.MANTAP.DALAM.5HARI

Tuan Tanah

My photo
PERAK, Malaysia
Do email if there any inquiries chubbypurplepie@gmail.com

SWEET CAN D CUP

SWEET CAN D CUP
Klik gambar untuk whatsapp dan order

SCDC SUPER SERUM

SCDC SUPER SERUM
Klik gambar untuk whatsapp dan order

RANGKAIAN PRODUK BUST UP EXPRESS

RANGKAIAN PRODUK BUST UP EXPRESS
Klik gambar untuk whatsapp dan order

BUST UP EXPRESS PREMIUM PINK (JAMU MODEN)

BUST UP EXPRESS PREMIUM PINK (JAMU MODEN)
Klik gambar untuk whatsapp dan order

BUST UP EXPRESS PURPLE 7 STEM CELL

BUST UP EXPRESS PURPLE 7 STEM CELL
Klik gambar untuk whatsapp dan order

Wednesday, October 19, 2011

DEACTIVE FACEBOOK

aku dah buat keputusan untuk deactive facebook buat sementara waktu ni. . .


aku amik keputusan camni sebab aku dah jarang nak buka facebook dah. . .

blog ni pun aku jarang nak update. . .

tapi aku masih sayangkan blog aku ni. . .

hehe


jadi untuk apa aku aktif kan. . .


so aku amik keputusan untuk deactive. . .


dah seminggu dah. . .


nanti bila aku dah boleh aktif balik cam dulu aku akan aktifkan balik ok?


^_^

No comments:

Post a Comment