Modal Meniaga

Tinggalkan Jejak

ONLINE SHOPPING

Followers

Tuan Tanah

My photo
PERAK, Malaysia
Do email if there any inquiries chubbypurplepie@gmail.com

Vietnam Mask RM8 aje !

Vietnam Mask RM8 aje !

Pil Super Gemok

Pil Super Gemok

Perla Coffee & Miracle Slimming Coffee

Perla Coffee & Miracle Slimming Coffee

Babies Blink 5 in 1

Babies Blink 5 in 1

Babies Blink Coffee

Babies Blink Coffee

Harum Malam

Harum Malam

IBU V MOOD BY MIERAIDA BEAUTY

IBU V MOOD BY MIERAIDA BEAUTY

Royal Slim Lishuo Magic

Royal Slim Lishuo Magic

Red Bella Body Wash

Red Bella Body Wash

Friday, July 6, 2012

BUSYYYYYYYY !!!!

Assalamualaikum..
Sejak dua menjak ni aku busy sikit..tak dapat nak update blog..aku tau takde orang kisah dan takde orang pun yang rinduka aku kan???huhu, takpelah aku sedar diri..huhu

Aku busy sikit dengan kerja..


tapi aku takdelah busy mana pun, aku online cam biasa, idea ada tapi kemalasan aku yang menebal untuk menaip tu yang mebuatkan semuanya terbantut..haha, satu sikap yang harus aku buang kalau nak berjaya..
Aku bukan apa, aku sekarang duk busy memikirkan pasal aku nak meniaga kuih raya ni..


pening dah kepala aku ni..dan aku rasa tahun nu aku nak amik risiko dengan try meniaga buat pertama kali buat seumur hidup aku ni..
Doakan aku berjaya ye..ok, nak sambung memikir ni..jumpa lagi..hehe


:P


sumber gambaQ : GOOGLE

No comments:

Post a Comment