Modal Meniaga

Tinggalkan Jejak

ONLINE SHOPPING

Followers

MONTOK.GEBU.MANTAP.DALAM.5HARI

Tuan Tanah

My photo
PERAK, Malaysia
Do email if there any inquiries chubbypurplepie@gmail.com

SWEET CAN D CUP

SWEET CAN D CUP
Klik gambar untuk whatsapp dan order

SCDC SUPER SERUM

SCDC SUPER SERUM
Klik gambar untuk whatsapp dan order

RANGKAIAN PRODUK BUST UP EXPRESS

RANGKAIAN PRODUK BUST UP EXPRESS
Klik gambar untuk whatsapp dan order

BUST UP EXPRESS PREMIUM PINK (JAMU MODEN)

BUST UP EXPRESS PREMIUM PINK (JAMU MODEN)
Klik gambar untuk whatsapp dan order

BUST UP EXPRESS PURPLE 7 STEM CELL

BUST UP EXPRESS PURPLE 7 STEM CELL
Klik gambar untuk whatsapp dan order

Friday, July 6, 2012

BUSYYYYYYYY !!!!

Assalamualaikum..
Sejak dua menjak ni aku busy sikit..tak dapat nak update blog..aku tau takde orang kisah dan takde orang pun yang rinduka aku kan???huhu, takpelah aku sedar diri..huhu

Aku busy sikit dengan kerja..


tapi aku takdelah busy mana pun, aku online cam biasa, idea ada tapi kemalasan aku yang menebal untuk menaip tu yang mebuatkan semuanya terbantut..haha, satu sikap yang harus aku buang kalau nak berjaya..
Aku bukan apa, aku sekarang duk busy memikirkan pasal aku nak meniaga kuih raya ni..


pening dah kepala aku ni..dan aku rasa tahun nu aku nak amik risiko dengan try meniaga buat pertama kali buat seumur hidup aku ni..
Doakan aku berjaya ye..ok, nak sambung memikir ni..jumpa lagi..hehe


:P


sumber gambaQ : GOOGLE

No comments:

Post a Comment