Modal Meniaga

Tinggalkan Jejak

ONLINE SHOPPING

Followers

MONTOK.GEBU.MANTAP.DALAM.5HARI

Tuan Tanah

My photo
PERAK, Malaysia
Do email if there any inquiries chubbypurplepie@gmail.com

SWEET CAN D CUP

SWEET CAN D CUP
Klik gambar untuk whatsapp dan order

SCDC SUPER SERUM

SCDC SUPER SERUM
Klik gambar untuk whatsapp dan order

RANGKAIAN PRODUK BUST UP EXPRESS

RANGKAIAN PRODUK BUST UP EXPRESS
Klik gambar untuk whatsapp dan order

BUST UP EXPRESS PREMIUM PINK (JAMU MODEN)

BUST UP EXPRESS PREMIUM PINK (JAMU MODEN)
Klik gambar untuk whatsapp dan order

BUST UP EXPRESS PURPLE 7 STEM CELL

BUST UP EXPRESS PURPLE 7 STEM CELL
Klik gambar untuk whatsapp dan order

Tuesday, May 31, 2016

SELAMAT HARI LAHIR

Allah selamatkan kamu..
Allah selamatkan kamu..
Alahh selamatkan Cik Nurul Ashyikin
Allah selamatkan kamu..

Waahh, selamat hari lahir buat diri sendiri.
Harini 31/5/2015 bertamabah 1 tahun pada umur ni, dah jadi 28 tahun.
Masih single.
Masih mencari peluang yang lebih baik dalam hidup.
Masih mencari arah tujuan hidup.

Harini, a lil bit down.
Stress sana, stress sini.
Bukan sebab kerja, tapi sebab suasana tempat kerja, sebab manusia..
Hati dan perasaan macam tercalar nak melayan kerenah manusia.

Terkadang terasa nak duduk dalam gua sorang diri..
Nak melayan perasaan sorang-sorang diri..
Nak sorang-sorang je.
Tak perlu nak menghadap muka fake setiap hari.
Yang senyum depan mata kita tapi tikam kita semula dekat belakang kita.

Tak perlu nak melayan kerenah manusia..
Yang kadang terasa meluat sehingga terasa muak dan termuntah.
Hampir..

Hari bahagia sendiri, tapi isinya sedih benarr.
Heee..
Tak tahu nak bercerita dengan siapa.
Sebab, kalau cerita last sekali mesti akan cakap, sabar.

Ya SABAR.

Tapi sejauh mana boleh tahan sabar tu?
Agak-agak boleh sakit mental tak satu hari sebab setiap hari asyik bersabar aje.

Allah..
Aku terkadang hanyut.
Lupa yang Allah tu ada setiap kali kita ada masalah.
Allah tak pernah lupa kita, sebab tu Allah nak duga supaya kita ingat semula pada Dia kan..

Hmm..
Again, selamat hari lahir buat diri sendiri.
Semoga panjang umur, dimurahkan rezeki, diberikan rezeki yang baik, dilindungi dan dirahmati Allah selalu.
Amin..

Thanks Google, cantik layout page harini.
^__^


No comments:

Post a Comment