Modal Meniaga

Tinggalkan Jejak

ONLINE SHOPPING

Followers

MONTOK.GEBU.MANTAP.DALAM.5HARI

Tuan Tanah

My photo
PERAK, Malaysia
Do email if there any inquiries chubbypurplepie@gmail.com

SWEET CAN D CUP

SWEET CAN D CUP
Klik gambar untuk whatsapp dan order

SCDC SUPER SERUM

SCDC SUPER SERUM
Klik gambar untuk whatsapp dan order

RANGKAIAN PRODUK BUST UP EXPRESS

RANGKAIAN PRODUK BUST UP EXPRESS
Klik gambar untuk whatsapp dan order

BUST UP EXPRESS PREMIUM PINK (JAMU MODEN)

BUST UP EXPRESS PREMIUM PINK (JAMU MODEN)
Klik gambar untuk whatsapp dan order

BUST UP EXPRESS PURPLE 7 STEM CELL

BUST UP EXPRESS PURPLE 7 STEM CELL
Klik gambar untuk whatsapp dan order

Sunday, July 26, 2015

TESTIMONI PENGGUNA PEMANIS STEVIA RCC

Assalamualaikum..

Okay, hari Ahad yang indah dan agak sejukkk ni pasai semalam hujan kan kita nak share testimoni2 dari pengguna yang pernah menggunakan stevia ni..

Tapi sebelum tu , nak share,
FAKTA YG PERLU ANDA TAHU TENTANG STEVIA
Di antara ciri-ciri Stevia ialah memiliki nilai PH dari Neutral ke ALKALI, tidak sebagaimana Gula Tebu [Memiliki PH Berasid], kajian pakar-pakar mendapati bahawa penggunaan Stevia bukan sahaja dapat membantu pesakit Diabetes malah Hipertensi [Tekanan Darah Tinggi], mengurangkan masalah Keasidan/Gas dalam perut, merawat sakit kulit seperti psoriasis, ekszema dsb. Adalah di laporkan bahawa ekstrak Stevia telah di guna sebagai bahan dalam Syampu untuk merawat kulit kepala dari kelumumur serta memperbaiki kesihatan rambut dengan amat berkesan.

Ampa tengok, stevia ni bukan takat nal maniskan makanan dan minuman je, bole guna jugak untuk merawat masalah kulit dan masalah rambut.
Kira elokk sangat la kan ganti gula pasiaq tu dengan stevia ni.
Hehe

Mai saya nak share testimoni pengguna stevia dari RCC Global ni.
Untung tauu, sambil menjuai, buat pendapatan sampingan, dapat jaga kesihatan jugakk.
Dan yang best nya, stevia ni bole digunakan dari baby sehingga ke umur brapa pun bolee.
Kalau rasa2 nak coba la mai contact saya na.
012-404 8291 (SMS/Whatsapp aje)





u

No comments:

Post a Comment