Modal Meniaga

Tinggalkan Jejak

ONLINE SHOPPING

Followers

Tuan Tanah

My photo
PERAK, Malaysia
Do email if there any inquiries chubbypurplepie@gmail.com

Vietnam Mask RM8 aje !

Vietnam Mask RM8 aje !

Pil Super Gemok

Pil Super Gemok

Perla Coffee & Miracle Slimming Coffee

Perla Coffee & Miracle Slimming Coffee

Babies Blink 5 in 1

Babies Blink 5 in 1

Babies Blink Coffee

Babies Blink Coffee

Harum Malam

Harum Malam

IBU V MOOD BY MIERAIDA BEAUTY

IBU V MOOD BY MIERAIDA BEAUTY

Royal Slim Lishuo Magic

Royal Slim Lishuo Magic

Red Bella Body Wash

Red Bella Body Wash

Friday, July 24, 2015

STEVIA PENGGANTI GULA

Assalamualaikum..

Tengah mencari alternatif untuk gantikan gula, mai tukar gula kepada Stevia dari RCC ni.
Memang manisss, setitis je dah bole memaniskan secawan air.
Ok, TIPU.
Setitis je dah boleh memaniskan hampir sejag air tauuu.
Haaa, biaqq betui weiii.
Betull, ini betul2 bukan cubaannnn.
Memang manis estrak stevia dari RCC ni.
Jimat tau.
Lebih jimat dari beli gula.
1 botol stevia ni bole pakai tahan sebulan.
Jadi, korang kalau tengah diet ayaq manis tu, boleh laa bertuka pada stevia ni.
Campor dengan air kosong punn dah bole hilang ketagih air manis.
Yang minum green tea, memang disarankan titik stevia RCC.
Yang sakit kencing manis, tak bole manis2 punnn bole titis stevia ni.
Kalau ampa biaq stevia ni kat luaq, titik atas lantai ka memang takdak semut yang akan kerumun.
Tu diaaa..
Nak buat kuih manis, kuah manis punn boleh titis stevia ni.
Boleh digunakan dama masakan dan minuman.
Nanti2 next entri nak cerita pasal faedah stevia ni.
Bukan untuk makan ja tau, nak buh kat rambot pun bolee..
Gituu.
Nak try mai hubungi saya
012-404 8291 (shikin)
SMS/Whatsapp/Telegram ajeee yang akan dilayanii.
Okay?

No comments:

Post a Comment