Modal Meniaga

Tinggalkan Jejak

ONLINE SHOPPING

Followers

Tuan Tanah

My photo
PERAK, Malaysia
Do email if there any inquiries chubbypurplepie@gmail.com

Vietnam Mask RM8 aje !

Vietnam Mask RM8 aje !

Pil Super Gemok

Pil Super Gemok

Perla Coffee & Miracle Slimming Coffee

Perla Coffee & Miracle Slimming Coffee

Babies Blink 5 in 1

Babies Blink 5 in 1

Babies Blink Coffee

Babies Blink Coffee

Harum Malam

Harum Malam

IBU V MOOD BY MIERAIDA BEAUTY

IBU V MOOD BY MIERAIDA BEAUTY

Royal Slim Lishuo Magic

Royal Slim Lishuo Magic

Red Bella Body Wash

Red Bella Body Wash

Saturday, August 30, 2014

STEVIA - MEH TUKAR GULA KEPADA STEVIA !


Assalamualaikum..

Pernah dengar pasal stevia? Pernah kan.
Stevia ni adalah satu alternatif terbaik untuk menggantikan gula.
Rasa dia memang manis, tapi korang tak boleh nak aspek yang rasa dia semanis gula.
Hehe.
Rasa dia memang manis, tapi rasa manis dia macam manis pahit sikit.
Manis lemak2.
Biasalah kan, benda yang berkhasiat, macam tu lah.
Tapi sekali ditekankan bahawa ianya memang satu alternatif terbaik untuk gantikan gula.
Yang penting sekali, pesakit kencing manis yang tak boleh minum manis pun boleh guna stevia ni..

Saya pernah minum stevia ni, masa tu tahun 2011 tak silap dah start jual, tapi dalam bentuk daun yang telah dikeringkan.
Nak bancuh air teh, kena rendam dulu daun stevia dan letak uncang, lepas tu kena tapis lagi, memang susah..huhu.
Jadi sekarang ni semua dah dipermudahkan.
Amboi, mukadimah bukan main panjang lagi.
Ni barulah nak masuk main point.
Saya nak kenalkan produk yang berasaskan stevia yang sangat mudah digunakan.
Berbentuk cecair dan hanya perlu titis je untuk mendapatkan rasa manis yang teramat lazat.
Hanya satu titisan dalam segelas air, dah mampu memaniskan dah..

Stevia ni keluaran RCC, satu syarikat bumiputera.
Apa manfaat tukar gula kepada stevia?
Korang boleh redeem macam2, baucer kereta, baucer minyak, cash, boleh menunaikan umrah.
Tetapi dengan syarat kena jadi ahli dulu.
Harga ahli tak mahal, InShaAllah..
Modal hanya serendah RM120 sahaja..
Korang boleh dapat sekotak Stevia RCC, ada tiga botol dalamnya.
Haah kan, macam mana rupa bentuk Stevia ni?
Macam di bawah ni..



Ni pulak pelan pemasaran..


Menarik kan?
Modal sekali je seumur hidup.
Dengan Modal serendah RM120 korang boleh dapat side income yang InShaAllah lumayan.
Ini bukan janji kosong, tapi janji yang akan tertunai sekiranya korang berusaha..

Kalau nak tahu dengan lebih lanjut, SMS/WhatsApp je ye,
012-404 8291 (Shikin)


3 comments: