Modal Meniaga

Tinggalkan Jejak

ONLINE SHOPPING

Followers

Tuan Tanah

My photo
PERAK, Malaysia
Do email if there any inquiries chubbypurplepie@gmail.com

Vietnam Mask RM8 aje !

Vietnam Mask RM8 aje !

Pil Super Gemok

Pil Super Gemok

Perla Coffee & Miracle Slimming Coffee

Perla Coffee & Miracle Slimming Coffee

Babies Blink 5 in 1

Babies Blink 5 in 1

Babies Blink Coffee

Babies Blink Coffee

Harum Malam

Harum Malam

IBU V MOOD BY MIERAIDA BEAUTY

IBU V MOOD BY MIERAIDA BEAUTY

Royal Slim Lishuo Magic

Royal Slim Lishuo Magic

Red Bella Body Wash

Red Bella Body Wash

Friday, February 7, 2014

JOM CANTIK DENGAN WHITE COFFEE COLLAGEN PLUS VITAMIN C

Assalamualaikum .

Selamat sejahtera, selamat berbahagia kepada semua pembaca2 yang sudi menyinggah kat blog usang aku ni ;)

Amboi, ucapan pendahuluan panjang kemain. LOL sangat ok.

haha :D

Entri kali ni, of course lah pasal kecantikan lagi.

hihi

Bukan apa, sejak terjebak dalam dunia bisnes ni (ecehhhh kemain kan !), boleh hampir kata yang semua entri mesti berkaitan bisnes dan kecantikan.

Ok, back to tajuk entri sebelum ko mula melalut Ashyikin oiiii !

Sebenarnya nak promot satu lagi kopi untuk cantik yang sebenarnya dah wujud sejak tahun 2012 lagi.

Lama dah ada dalam pasaran, setahun lebih nak masuk 2 tahun dah.



Yang bawah ni, antara testi2 untuk kopi ni ;)




Cuma sekarang baru owner nak kembangkan bisnes secara online je, sebelum ni banyak jual secara offline je.

Jadi, apa kata korang grab dan cuba rasa produk ni pulak !

Harga, memang mampu milik.

Murah2 pun murah, berkesan pun berkesan..

Gituuuu .

Aku senaraikan ok apa kebaikan consume kopi ni.


- Membantu menegang dan menghalang penuaan kulit serta mengurangkan garis2 halus di permukaan kulit muka dan badan


- Mengecil dan menutup pori2 di permukaan kulit



-Menjadi kulit sentiasa tegang dan licin



-Bertindak sebagai anti penuaan



- Mengurangkan sengal2 tulang dan mengurangkan sakit otot dan sendi



- Menguatkan tulang dan gigi serta mencantik dan menguatkan struktur kulit dan rambut



- Membantu melancarkan peredaran darah



- Menguatkan sistem pertahanan tubuh



- Menyelaraskan fungsi badan serta menyegarkan tubuh


Menarik kan?

Kopi ni ada Collagen dan Vitamin C yang baik untuk kulit kita.

Kulit lesu akan jadi segar, yang cantik akan makin cantik.

Jadi jom lah cuba.

Harga dia cuma RM45 incl pos ke Sem dan RM50 pos ke SS.

Murah kan, murah kan, murah kan !

SMS/WhatsApp kat no ni ya 012-4048291 (Shikin)

Aku tunggu korang !

Muah ! *gedik*

No comments:

Post a Comment