Modal Meniaga

Tinggalkan Jejak

ONLINE SHOPPING

Followers

MONTOK.GEBU.MANTAP.DALAM.5HARI

Tuan Tanah

My photo
PERAK, Malaysia
Do email if there any inquiries chubbypurplepie@gmail.com

SWEET CAN D CUP

SWEET CAN D CUP
Klik gambar untuk whatsapp dan order

SCDC SUPER SERUM

SCDC SUPER SERUM
Klik gambar untuk whatsapp dan order

RANGKAIAN PRODUK BUST UP EXPRESS

RANGKAIAN PRODUK BUST UP EXPRESS
Klik gambar untuk whatsapp dan order

BUST UP EXPRESS PREMIUM PINK (JAMU MODEN)

BUST UP EXPRESS PREMIUM PINK (JAMU MODEN)
Klik gambar untuk whatsapp dan order

BUST UP EXPRESS PURPLE 7 STEM CELL

BUST UP EXPRESS PURPLE 7 STEM CELL
Klik gambar untuk whatsapp dan order

Tuesday, January 21, 2014

TESTIMONI PERLA COFFEE !!

Assalamualaikum...

hahahaiii ollls !

hihi, nak share hari ni pasal testimoni Perla Coffee yang HOTTTTT tu.

Alhamdulillah... Ramai yang bagi feedback yang positif pasal Perla Coffee ni.

boleh dikatakan hampir setiap hari ada yang sms/whatsup yang tanya pasal produk ni.

dan Alhamdulillah, ada jugak yang repeat order.

heheh !

jap ekk, nak share gambo..

hihi..





Haa, amacam..

Mantop tak pengumpulan testimoni?

hahah !

kalau korang nak tau perla coffee tu apa, korang klik link bawah ni ekk !


Kalau yang berminat nak coba mencoba, SMS/Whatsup kat 012-404 8291 (Shikin)

Wechat pon bole laa, no yang sama hokay.

;))

aku tunggu korang k..

hihihiiii

Wassalam.

No comments:

Post a Comment