Modal Meniaga

Tinggalkan Jejak

ONLINE SHOPPING

Followers

Tuan Tanah

My photo
PERAK, Malaysia
Do email if there any inquiries chubbypurplepie@gmail.com

Vietnam Mask RM8 aje !

Vietnam Mask RM8 aje !

Pil Super Gemok

Pil Super Gemok

Perla Coffee & Miracle Slimming Coffee

Perla Coffee & Miracle Slimming Coffee

Babies Blink 5 in 1

Babies Blink 5 in 1

Babies Blink Coffee

Babies Blink Coffee

Harum Malam

Harum Malam

IBU V MOOD BY MIERAIDA BEAUTY

IBU V MOOD BY MIERAIDA BEAUTY

Royal Slim Lishuo Magic

Royal Slim Lishuo Magic

Red Bella Body Wash

Red Bella Body Wash

Tuesday, January 21, 2014

TESTIMONI PERLA COFFEE !!

Assalamualaikum...

hahahaiii ollls !

hihi, nak share hari ni pasal testimoni Perla Coffee yang HOTTTTT tu.

Alhamdulillah... Ramai yang bagi feedback yang positif pasal Perla Coffee ni.

boleh dikatakan hampir setiap hari ada yang sms/whatsup yang tanya pasal produk ni.

dan Alhamdulillah, ada jugak yang repeat order.

heheh !

jap ekk, nak share gambo..

hihi..





Haa, amacam..

Mantop tak pengumpulan testimoni?

hahah !

kalau korang nak tau perla coffee tu apa, korang klik link bawah ni ekk !


Kalau yang berminat nak coba mencoba, SMS/Whatsup kat 012-404 8291 (Shikin)

Wechat pon bole laa, no yang sama hokay.

;))

aku tunggu korang k..

hihihiiii

Wassalam.

No comments:

Post a Comment