Modal Meniaga

Tinggalkan Jejak

ONLINE SHOPPING

Followers

Tuan Tanah

My photo
PERAK, Malaysia
Do email if there any inquiries chubbypurplepie@gmail.com

Vietnam Mask RM8 aje !

Vietnam Mask RM8 aje !

Pil Super Gemok

Pil Super Gemok

Perla Coffee & Miracle Slimming Coffee

Perla Coffee & Miracle Slimming Coffee

Babies Blink 5 in 1

Babies Blink 5 in 1

Babies Blink Coffee

Babies Blink Coffee

Harum Malam

Harum Malam

IBU V MOOD BY MIERAIDA BEAUTY

IBU V MOOD BY MIERAIDA BEAUTY

Royal Slim Lishuo Magic

Royal Slim Lishuo Magic

Red Bella Body Wash

Red Bella Body Wash

Tuesday, January 28, 2014

TESTIMONI PERLA COFFEE . . LAGI !!

Assalamualaikum...

Alhamdulillah, ramai yang bagi feedback yang positif pasal Perla Coffee ni tau..

Kalau dalam 2 entri sebelum ni, aku ada cerita pasal Perla dan testimoni dia..

Korang klik okay link bawah ni ...



Ni, ada lagi testimoni yang aku dapat.

Hehe, Best sangat bila orang bagi feedback yang best2 je pasal produk yang kita jual ni..

Jap, aku upload untuk korang..

Taraaa !!









Best rasa kumpul testimoni2 ni. .

Nanti kalau ada testimoni terbaru lagi aku share ye.

Yang berminat nak mencoba, apa lagi jom la coba.

SMS/Wechat/Whatsapp

012-404 8291 (Shikin/Cik Cikin)

Like page FB aku juga ye..


Follow Ig Shop Aku juga..hihi

Cikin's IgShop

;)))

No comments:

Post a Comment