Modal Meniaga

Tinggalkan Jejak

ONLINE SHOPPING

Followers

MONTOK.GEBU.MANTAP.DALAM.5HARI

Tuan Tanah

My photo
PERAK, Malaysia
Do email if there any inquiries chubbypurplepie@gmail.com

SWEET CAN D CUP

SWEET CAN D CUP
Klik gambar untuk whatsapp dan order

SCDC SUPER SERUM

SCDC SUPER SERUM
Klik gambar untuk whatsapp dan order

RANGKAIAN PRODUK BUST UP EXPRESS

RANGKAIAN PRODUK BUST UP EXPRESS
Klik gambar untuk whatsapp dan order

BUST UP EXPRESS PREMIUM PINK (JAMU MODEN)

BUST UP EXPRESS PREMIUM PINK (JAMU MODEN)
Klik gambar untuk whatsapp dan order

BUST UP EXPRESS PURPLE 7 STEM CELL

BUST UP EXPRESS PURPLE 7 STEM CELL
Klik gambar untuk whatsapp dan order

Tuesday, January 28, 2014

TESTIMONI PERLA COFFEE . . LAGI !!

Assalamualaikum...

Alhamdulillah, ramai yang bagi feedback yang positif pasal Perla Coffee ni tau..

Kalau dalam 2 entri sebelum ni, aku ada cerita pasal Perla dan testimoni dia..

Korang klik okay link bawah ni ...



Ni, ada lagi testimoni yang aku dapat.

Hehe, Best sangat bila orang bagi feedback yang best2 je pasal produk yang kita jual ni..

Jap, aku upload untuk korang..

Taraaa !!









Best rasa kumpul testimoni2 ni. .

Nanti kalau ada testimoni terbaru lagi aku share ye.

Yang berminat nak mencoba, apa lagi jom la coba.

SMS/Wechat/Whatsapp

012-404 8291 (Shikin/Cik Cikin)

Like page FB aku juga ye..


Follow Ig Shop Aku juga..hihi

Cikin's IgShop

;)))

No comments:

Post a Comment