Modal Meniaga

Tinggalkan Jejak

ONLINE SHOPPING

Followers

Tuan Tanah

My photo
PERAK, Malaysia
Do email if there any inquiries chubbypurplepie@gmail.com

Vietnam Mask RM8 aje !

Vietnam Mask RM8 aje !

Pil Super Gemok

Pil Super Gemok

Perla Coffee & Miracle Slimming Coffee

Perla Coffee & Miracle Slimming Coffee

Babies Blink 5 in 1

Babies Blink 5 in 1

Babies Blink Coffee

Babies Blink Coffee

Harum Malam

Harum Malam

IBU V MOOD BY MIERAIDA BEAUTY

IBU V MOOD BY MIERAIDA BEAUTY

Royal Slim Lishuo Magic

Royal Slim Lishuo Magic

Red Bella Body Wash

Red Bella Body Wash

Thursday, January 16, 2014

ELVYRA ENVY COFFEE DENGAN HABBATUS SAUDA- "Bukan Sekadar Kopi, Ia Adalah Penawar"

Assalamualaikum..

Hari ni nak cerita pasal Elvyra Envy Coffee.

Sila abaikan blog yang bersawang ni. Haha !

Sebenarnya Elvyra Envy Coffee ni merupakan kopi yang masih baru di pasaran.

Jap nak tunjok2 sikit gambar kopi ni. 

Ngehehe


Ok, ini bukti iolss consume kopi ni hokay ! wiwiwi

Masih fresh, segar dari ladang.

Baru keluar dari ketuhar. Gituuuu perumpamaan dia. haha

Memang baru, tapi InShaAllah produk bakal meletup tahun 2014 ni.

"Bukan Sekadar Kopi, Ia Adalah Penawar"

Tagline ni memang sesuai dengan Elvyra Envy CoffeE ni.

Nak tau kenapa??

Sebab bahan yang terkandung dalam kopi ni adalah habbatus sauda.

Habbatus sauda ni penawar bagi segala penyakit, InShaAllah..kecuali mati..

Mati memang semua manusia akan hadapi..

Selain itu, jom semak kebaikan habbatus sauda ni :-

1. Asid Urik dan Gout
Membantu mengeluarkan asid urik dari badan dan mengelakkan penyakit gout.

2. Asthma
Mengurangkan kesukaran pernafasan dan serangan Asthma dan memberi menafaat dalam rawatan serangan yang terjadi ke atas pembuluh udara (bronchitis).

3. Menyembuhkan selesema

4. Mengurangkan tekanan Darah Tinggi

5. Alahan (Allergic)
Bahan “Nigellon” dalam Habbatus Sauda dapat mengurangkan pengeluaran bahan “Histamine” dan bahan-bahan yang menyebabkan kejadian alahan (allergic).

Gituu...

Serius cakap la, memang best kopi ni.

Aku dah minum masuk 2 jar dah.

Selain tu jom semak kelebihan kopi ni tau :-


 20 Manfaat ELVYRA ENVY COFFEE yang Anda Perlu Tahu :


          ✔ Menganjal dan Melembabkan Kulit

✔ Mencegah jeragat di wajah.

✔ Menghilangkan parut jerawat.

✔ Mencerahkan Kulit Dengan Sekata.

✔ Melindungi dari sinar UV berbahaya.

✔ Memulihkan kulit rosak, berparut dan bermasalah.

✔ Menghapuskan parut, tumit merekah dan selulit.

✔ Menguatkan dan mencantikkan kuku dan rambut.

✔ Meningkatkan Imunisasi Badan.

✔ Mengurangkan sakit radang dan sendi.

✔ Membantu memperbaiki penglihatan mata.

✔ Jerawat Kering Dalam 2 Minggu.

✔ Menghilangkan Garis Penuaan.

✔ Menghilangkan rekahan tumit.

✔ Merawat Eczema.

✔ Merawat Resdung.

✔ Memberi tenaga optimum sepanjang hari.

✔ Meningkatkan kualiti tidur.

✔ Kandungan antioksidan yang tinggi untuk mencegah penyakit kronik.

✔ Mencegah keguguran rambut.
Bukan cakap2 kosong je tau, kita dah ada testimoni2 dah walaupun produk ni masih freshhh lagi.

Jap nak upload.hehehe






 Haaa..banyak lgi testi, tapi malu nak haplod?kehkeh. Banyak la ko punya malu Cik Shyikin oiii ! Tak la sebenarnya banyak testi lagi, tapi saja nak acah2, nak bagi korang semua tertanya2 lagi best sangat Ewah, ko kemain kennn.. Ko malass kan sebenarnya. Hehehehhh..mana da..korang tak baik tauuu Ok, back to tajuk entry ! Tadi cerita pasal antara bahan yang terkandung adalah habbatus sauda kan? Hababtus sauda ni bukan yang serbuk tau, tapi biji2 yang boleh digigit. Serius babe. Tak percaya? Jap nak haplod..wawawa


Haa, nampak biji2 yang timbul dalam gambar pertama tu.. Haaa, tu lah biji2 habbatus sauda yang boleh digigit. Seban tu lah kopi ni memang lain dari yang lain Aku dah nak masuk 2 jar pun, korang lahhh bila lagi nak cuba ni wei ! Lagi 1, produk ni dah pun lulus kkm. Alhamdulillah.. Jap nak upload bukti. wiwiwi



Kalau korang terasa nak cuba, SMS/Whatsup aku terus hokay 012-404 8291 (Cik Shikin) Tapi plisss sayang dun call ye. Sebab saya tak boleh jawab call sangat.. Siang kerja, malam pula kadang busy layan whatsup..kengkadang abg call..wahaha.. gedik toi. Apa2 nak tanya berkenaan produk ni, tanya je. Aku sedia menjawab segala persoalan. Oh ya, aku ada jual jugak perla coffee. Hot item ni.. Ramai dah repeat order, so kalau korang berminat nak try juga bole lah cari aku. Harga murah dan original ;) Ok, nak balik kerja dah. Cuti 3 hari babe, nak balik kg..wiiiii Tapi cuti2 jugak, bisnes jalan . Gila tak jalan, duit tu.. Ngehehe Oh lupa nak bagitau, Aku ni agen sah Elvyra Envy Coffee ni tau. Jadi jangan bimbang, barang ori ni babe. Lagi satu, harga dia. Mampu milik, RM58 1 jar. Sabah Sarawak RM63. Haa,, kopi untuk kesihatan kottt. Elok kotttt... dah2, haha

No comments:

Post a Comment